Ο Μητσοτάκης στριμώχτηκε για τις τράπεζες και το έριξε στην πελατοκρατία

Ο Μητσοτάκης στριμώχτηκε για τις τράπεζες και το έριξε στην πελατοκρατία

Κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στον εκτελεστικό διευθυντή του Economist, ο οποίος τον ερώτησε για την αλλαγή του ποινικού κώδικα σχετικά με τους τραπεζίτες

Σας κατηγορούν το τελευταίο διάστημα ότι παρακάμψατε το νόμο για να εξυπηρετήσετε ορισμένα συμφέροντα τροποποιώντας τον ποινικό κώδικα για τους τραπεζίτες, επισημαίνει ευθέως ο εκτελεστικός διευθυντής του Economist, Daniel Franklin στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη χθεσινή τους συνέντευξη, χωρίς να του χαριστεί, συμπληρώνοντας πως εδώ και χρόνια η Ελλάδα μάχεται με την πελατοκρατία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διαγράφοντας από το μυαλό του το προκλητικό σκάνδαλο με τον γνωστό επιχειρηματία του τζόγου Κώστα Πηλαδάκη, και την Τράπεζα Πειραιώς που ανακάλυψε το Documento, επιδόθηκε σε ένα κρεσέντο υποκρισίας σχολιάζοντας πως ο ίδιος πολεμάει την πελατοκρατία σε όλη του την πολιτική καριέρα.

«Πολέμησα την πελατοκρατία σε όλη μου την καριέρα. Η αξιοκρατία είναι το αντίθετο από την πελατοκρατία και είναι κρίσιμη. Διαλέγω τους σωστούς ανθρώπους στις σωστές θέσεις. Οι επιλογές μου αποτελούν προτεραιότητα» επισημαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο Πηλαδάκη: Καλόμαθε με την Πειραιώς, ζητάει «κούρεμα» εκατομμυρίων και από τον ΕΦΚΑ

Φαίνεται πως στο μυαλό του κ. Μητσοτάκη, το σκάνδαλο Πηλαδάκη και η διαγραφή 138 εκατ. ευρώ από συνολικά δάνεια 149,5 εκατομμυρίων του επιχειρηματία δεν αποτελεί εξυπηρέτηση συμφερόντων, αλλά μια απλή.. διευκόλυνση.

Δείτε την επίμαχη ερώτηση στο 22:55

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter