Ο Μίκης Θεοδωράκης μιλά αποκλειστικά στον Αστέρη Κούτουλα και το Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο Μίκης Θεοδωράκης μιλά αποκλειστικά στον Αστέρη Κούτουλα και το Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο σκηνοθέτης Αστέρης Κούτουλας συνομιλεί με τον Μίκη Θεοδωράκη αποκλειστικά για το Documento με αφορμή την έξοδο της ταινίας του «Ταξιδεύοντας με τον Μίκη» στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Οκτωβρίου.

Ο σπουδαίος λαϊκός μουσικοσυνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος αφηγείται στην Έμυ Ντούρου τις μεγάλες στιγμές της καριέρας του καθώς και κάποια κρίσιμα γεγονότα από την προσωπική του ζωή.

Ένα παραμυθικό οδοιπορικό στη Δράμα, με δώδεκα ανένδοτες φωτογραφίες και πεζοποιήματα του ποιητή και φωτογράφου Κυριάκου Συφιλτζόγλου αποκλειστικά για το Documento. Στο ρεπορτάζ η Μαρίνα Αγγελάκη.

Ο εμβληματικός φωτογράφος της Τουρκίας Αρά Γκιουλέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 χρόνων και η Έμυ Ντούρου γράφει για τον καλλιτέχνη που κατέγραψε για πάνω από έξι δεκαετίες τη ζωή των ανθρώπων στα σαλόνια, στα λιμάνια, στους δρόμους και στη θάλασσα της αγαπημένης του Πόλης.

Η Στέγη φιλοξενεί δημιουργούς με ριζοσπαστική ματιά που εκφράζουν τις καλλιτεχνικές και κοινωνικοπολιτικές ανησυχίες τους, μέσα από το σώμα τους. Το φεστιβάλ «Body Politics» πραγματοποιείται από τις 26 έως τις 30/10 και το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Ερμίδη έχει όλες τις λεπτομέρειες.

Ο Εκτορ Αμπάδ Φασιολίνσε θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους συγγραφείς της Κολομβίας. Πρόσφατα κυκλοφόρησε στα ελληνικά το βιβλίο του «Ο χαμένος παράδεισος» και η Εμυ Ντούρου συνομίλησε μαζί του για τα μυστικά του έργου του.

Ο Μενέλαος Χαραλαμπίδης, επιμελητής της έκθεσης «14 ιστορίες αντίστασης» μιλάει στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για την εθνική επέτειο, την Αντίσταση, τους δωσίλογους, αλλά και για τον ρόλο της Ιστορίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter