Ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Στέλιος Καζαντζίδης συναντιούνται στο Docville την Κυριακή με το Documento

Ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Στέλιος Καζαντζίδης συναντιούνται στο Docville την Κυριακή με το Documento

Αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Παπαδόπουλου, του δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, στον Αντώνη Μποσκοΐτη. Ο θρυλικός σολίστ μιλάει για τη σχέση του με τον Μίκη Θεοδωράκη και θυμάται τις μέρες της δεκαετίας του ’60, τις μέρες της πολιτισμικής αναγέννησης.

Ο Σπύρος Λυκούδης και ο Παναγιώτης Πουλόπουλος, παλιοί Λαμπράκηδες, αφηγούνται στην Ηλέκτρα Ζαργάνη ιστορίες από τον καιρό που ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν πρόεδρος της Νεολαίας Λαμπράκη.

Είκοσι χρόνια από τον θάνατο του Στέλιου Καζαντζίδη ο Αντώνης Μποσκοΐτης γράφει για τον «άρχοντα πρωτοψάλτη της ιεράς αρχιεπισκοπής των ερώτων μας».

Η Καίτη Γκρέυ μιλάει αποκλειστικά στο Documento για τη συνεργασία της με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Στη συνέντευξη ο Αντώνης Μποσκοΐτης.

Ο συνθέτης και μουσικός Τάκης Σούκας αφηγείται στην Έμυ Ντούρου στιγμές από τη συνεργασία και τη φιλία του με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Ο δημοσιογράφος Στέλιος Ελληνιάδης γράφει για το ιδιαίτερο πολιτισμικό φορτίο του Στέλιου Καζαντζίδη.

Ο συνθέτης και μουσικός Θανάσης Πολυκανδριώτης μεταφέρει στιγμιότυπα από τη μακροχρόνια φιλία του με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Ο ερευνητής του ελληνικού τραγουδιού Κώστας Μπαλαχούτης γράφει για τον θρύλο και την αλήθεια του τραγουδιστή που ταυτίστηκε όσο κανένας άλλος με τη ζωή του Έλληνα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ

Ο Σταμάτης Κραουνάκης απαντά στις ερωτήσεις των αναγνωστών του Documento.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter