Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης θαυμάζει τον εργασιακό μεσαίωνα του Όρμπαν (Video)

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης θαυμάζει τον εργασιακό μεσαίωνα του Όρμπαν  (Video)

Μετά τον οδοστρωτήρα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήρθε και η ώρα του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να υπερασπιστεί τον εργασιακό μεσαίωνα και την «απάλειψη» των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Εξίσου αποκαλυπτικός με τον πρόεδρο της ΝΔ για θέματα επταήμερης εργασίας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δε δίστασε να «αποθεώσει» τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, και τις ακροδεξιές του θέσεις, θεωρώντας τις περίπου ως… προαπαιτούμενο εκλογικής νίκης.

Χωρίς να δώσει ευθεία απάντηση στο ερώτημα του δημοσιογράφου Πάνου Χαρίτου για το θέμα της επταήμερης εργασίας, δεν έκρυψε τις… αγνές του προθέσεις όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί από τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Δημήτρη Βίτσα για τον Όρμπαν.

Όταν ο Δημήτρης Βίτσας του είπε ότι η ΝΔ θα το κάνει με τον τρόπο του Όρμπαν στην Ουγγαρία, δηλαδή να δουλεύουν οι άνθρωποι όταν θέλει ο εργοδότης τους, οι υπερωρίες τους, ή η υπερεργασία τους να έχει ίση αμοιβή με την κανονική, ωριαία, εργασία, την οποία θα πληρώνονται στο τέλος του χρόνου ή μετά από δύο χρόνια, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης υπερθεμάτισε λέγοντας ότι αυτή ήταν η τακτική που εξασφάλισε στον ακροδεξιό πρωθυπουργό 53%.

Όταν ο Δημήτρης Βίτσας έδωσε σαρκαστικά τα συγχαρητήριά του, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης προχώρησε σε έναν… ψυχαναλυτικό μονόλογο για τους εργαζόμενους, λέγοντας ότι οι άνθρωποι που ζουν σε αυτόν τον εργασιακό μεσαίωνα, αισθάνονται τόσο καταπιεσμένοι από αυτή την κυβέρνηση ώστε του δώσανε το μεγαλύτερο ποσοστό που πήρε κυβέρνηση στις Ευρωεκλογές.

Κατά έναν… περίεργο λόγο ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δεν έφερε στη συζήτηση ούτε θέματα εργασιακών συμβάσεων, ούτε κατοχυρωμένων δικαιωμάτων δεκαετιών, ίσως γιατί ο Όρμπαν δεν έχει δώσει και πολλή σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες…

https://www.facebook.com/harris.xanthopoulos/videos/10217618671791621/

Διαβάστε ακόμη: Πολάκης κατά Βαρβιτσιώτη: Σε 50 χρόνια θα θυμάται κανένας πως ήσουν υπουργός και βουλευτής;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter