Ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου

Ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου

Μετά την αναγκαστική παύση που επέβαλαν οι κυβερνώντες ο Μίλτος Πασχαλίδης ξεκινά και πάλι τις παραστάσεις του στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης μετράει ήδη μια σειρά επιτυχημένων live εμφανίσεων στις οποίες τραγούδησε τα άπαντα και έτσι υπόσχεται να συνεχίσει και τώρα.

Με αναδρομή στους 14 δίσκους του, στις συνεργασίες με τους φίλους- παρόντες και απόντες, σε τραγούδια αγαπημένα αλλά και σε «παραπονεμένα”.

Από το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου λοιπόν ο Μίλτος Πασχαλίδης ανταμώνει ξανά με τους ανθρώπους που αγαπούν τη μουσική του στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε.

Με συνοδοιπόρους τους Θύμιο Παπαδόπουλο στα πνευστά, τον Παρασκευά Περισυνάκη στη λύρα και το μαντολίνο, τον Γιάννη Μπελώνη στο πιάνο, τον Δημήτρη Μουτάφη στο μπάσο, τον Ηλία Δουμάνη στα τύμπανα, τον Πασχάλη Κολέντση στον ήχο και το Μανώλη Μπράτση στα φώτα.

Με δίψα για τραγούδι και λαχτάρα για επικοινωνία διά ζώσης.

*Ο χώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο. Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών: Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.

INFO

Κάθε Σάββατο στις 22.30 και κάθε Κυριακή στις 20.30, Σταυρός του Νότου (Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter