Ο Μηταράκης έκανε guest εμφάνιση σε σίριαλ «εξοργίζοντας» το twitter: «Παίζει τον υπουργό στην πραγματική ζωή» (Video)

Ο Μηταράκης έκανε guest εμφάνιση σε σίριαλ «εξοργίζοντας» το twitter: «Παίζει τον υπουργό στην πραγματική ζωή» (Video)

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας εδώ και τρία χρόνια από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία φροντίζει με κάθε τρόπο να μας υπενθυμίζει κάθε φορά πως μπορεί να… ξεπεράσει τον εαυτό της και πως ναι… υπάρχουν και χειρότερα.

Τρανό παράδειγμα η guest παρουσία του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη στη νέα τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Οι παγιδευμένοι», η οποία έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας, με τον υπουργό να μη χάνει την ευκαιρία για λίγα ακόμη δευτερόλεπτα δημοσιότητας. Μάλιστα, ο ίδιος κοινοποίησε υπερήφανος στα social media τη σκηνή όπου υποδύεται… τον εαυτό του.

«Όπως είπαμε, όταν τα έχεις έτοιμα, τα στέλνεις στο γραφείο μου», αναφέρει ο υπουργός Μηταράκης στον ηθοποιό που υποδύεται τον συνεργάτη του στην τηλεοπτική σειρά…

Αφήνοντας στην άκρη τις καταγγελίες για τα παράνομα pushbacks και την συνολική κατάσταση που επικρατεί στο προσφυγικό, ο υπουργός θέλησε να… υπενθυμίσει την παρουσία του στα δρώμενα, διότι μην ξεχνάμε ότι έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο και κάθε παρουσία… μετράει για τα κυβερνητικά στελέχη της ΝΔ. Στην περίπτωση του Μηταράκη, η τηλεοπτική του παρουσία προκάλεσε οργή στους πολίτες, οι οποίοι εκφράστηκαν με ανάλογο τρόπο στα social media.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter