Ο Μηταράκης κάνει καμπάνια στο Αφγανιστάν με εταιρεία που συστήθηκε μόλις υπουργοποιήθηκε

Ο Μηταράκης κάνει καμπάνια στο Αφγανιστάν με εταιρεία που συστήθηκε μόλις υπουργοποιήθηκε

Ακόμη μια απευθείας ανάθεση από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη.

Οπως αποκαλύπτει η Αυγή αναρτήθηκε στη Διαύγεια την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών υλοποίησης ενημερωτικής καμπάνιας σε τρίτες χώρες για 73.532 ευρώ. Συγκεκριμένα ανατίθεται σε εταιρεία να κάνει μια εξειδικευμένη ψηφιακή καμπάνια που θα ενημερώνει Αφγανούς πολίτες σε θέματα που αφορούν τη διαδικασία Ασύλου και τις συνθήκες διαβίωσης των Αφγανών αιτούντων άσυλο μέσω των social media.

Το περίεργο στην απευθείας αυτή ανάθεση σην εταιρεία WEARERECIPE, είναι ότι δεν πρόκειται για κάποια που έχει μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα που της ανατίθεται, αλλά πρόκειται για μια εταιρεία λίγες ημέρες μετά την υπουργοποίηση του κ. Μηταράκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με το ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας τον Ιούλιο του 2019 κατήργησε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, σταματώντας ταυτόχρονα τη ροή των προσφύγων και μεταναστών προς την ενδοχώρα, μπλοκάροντας τη διαδικασία χορήγησης ασύλου, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία δραματικών καταστάσεων στα νησιά.

Στη συνέχεια βέβαια αναγκάστηκε να το επανιδρύσει τοποθετώντας υπουργό τον Νότη Μηταράκη, βουλευτή Χίου.

Τώρα ο υπουργός δίνει απευθείας ανάθεση για καμπάνια στο Αφγανιστάν με την εταιρεία WEARERECIPE, κάτι για το οποίο θα πρέπει να δώσει απαντήσεις στον ελληνικό λαό.

Πηγή: avgi.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter