Ο μητσοτακικός υπάλληλος Ψαριανός δεξιότερα του Τραμπ

Ο μητσοτακικός υπάλληλος Ψαριανός δεξιότερα του Τραμπ
Μεθόδους ακροδεξιάς ρητορικής και γκεμπελικής έμπνευσης μετέρχεται ένα πρώην στέλεχος που φιλοξένησε το λίκνο της Αριστεράς και πλέον έχει χωρέσει στα παπούτσια της μητσοτακικής υποτέλειας.
Ο Γρηγόρης Ψαριανός –περί αυτού ο λόγος– δεν πέτυχε την εκλογή του στο κοινοβούλιο με τη ΝΔ, στην οποία προσχώρησε χαρωπός περνώντας με ελαφρά πηδηματάκια από το Ποτάμι, μιας και υπήρχαν, φυσικά, πλήθος άλλοι δεξιότεροι από αυτόν στην αγία μητσοτακική οικογένεια της νεοδημοκρατικής διαπλοκής.
Ο πάλαι ποτέ ραδιοφωνικός παραγωγός και στέλεχος της ανανεωτικής Αριστεράς στην ΕΑΡ, στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΔΗΜΑΡ αποφάσισε να ξεπεράσει τους δεξιούς συναγωνιστές του στην αθλιότητα ενόσω «εαπασχολείται» ως μετακλητός με παχυλο μισθό στο πλάι του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου.
Κατασκεύασε λοιπόν ένα κολάζ φωτογραφιών με γνωστά πρόσωπα που εμφανίζονται στον χώρο της Αριστεράς (από όλους τους κοινοβουλευτικούς σχηματισμούς της: ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ25) με στόχο να τα αποδομήσει και να απαξιώσει την Αριστερά.
Απεικονίζονται πρόσωπα σε ένταση και με ανοιχτά στόματα, έτοιμα να κατασπαράξουν τους αστούς, καθώς δεν βρήκε πρόχειρα στιγμιότυπα που να κρατάνε κονσερβοκούτι.

Γιατί αυτό το αντικομμουνιστικό προπαγανδιστικό τρικ που τόσο πολύ φορέθηκε τη δεκαετία του 1950 εμφανίζεται στη μεταμοντέρνα εκδοχή του στο σύμπαν των μέσων κοινωνικής δικτύωσης; Ο wannabe δεξιός από κούνια επιχειρεί με γεροντομπεμπεκίστικα κόλπα να δολοφονήσει πολιτικά χαρακτήρες και να συστηθεί εκ νέου στο πάνθεον της ακροδεξιάς νεοπινοτσετικής παρέας της κυβέρνησης ΑΕ.
Ο πολυμεταγραμμένος από κόμμα σε κόμμα πολιτικός στοχεύει στην πολιτική του επιβίωση στον αδηφάγο χώρο των κομμουνιστοφάγων χρησιμοποιώντας χωρίς τσίπα φωτογραφία της Μάγδας Φύσσα. Το στιγμιότυπο που χρησιμοποιεί για την αήθη πολιτική επικοινωνία του μπορεί να είναι από μια στιγμή έντασης στη δίκη ή –το πιθανότερο– από την ανακοίνωση της απόφασης για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.
Είναι αθλιότητα να παρουσιάζει τη μητέρα του Παύλου Φύσσα και, συνεκδοχικά, συμβολικά το αντιφασιστικό κίνημα από τη δίκη που πόνεσε πολύ τους ακροδεξιούς, καθώς έβαλε στα σίδερα την εγκληματική δράση της νεοναζιστικής οργάνωσης.
Ο Γρ. Ψαριανός δεν έχει ιδέα από πολιτικό πολιτισμό και το έχει διαπράξει στην αίθουσα του κοινοβουλίου μυρίζοντας πανωφόρια. Γι’ αυτό τώρα έχει βουτήξει στον βούρκο του τραμπισμού και της alt right διεθνούς των fake news, της παραπληροφόρησης και της πολιτικής ψέκας. Για την πολιτική επιβίωσή του τα κάνει όλα, ακολουθώντας την ηθική και αξιακή του κατάπτωση.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter