Ο Μητσοτάκης απειλεί διά του Άδωνη τον Βαξεβάνη με φυλακή για να μην δημοσιοποιήσει τις αποδείξεις για τις υποκλοπές (Video)

Ο Μητσοτάκης απειλεί διά του Άδωνη τον Βαξεβάνη με φυλακή για να μην δημοσιοποιήσει τις αποδείξεις για τις υποκλοπές (Video)

Πανικός έχει κυριεύσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τις αποκαλύψεις την περασμένη Κυριακή του Documento σχετικά με τη λίστα παρακολουθήσεων πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων.

Μετά το παραλήρημα του Κυριάκου Μητσοτάκη το βράδυ της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου όπου εμφάνισε την εικόνα ενός φοβισμένου και στριμωγμένου πρωθυπουργού και προσπάθησε να διαστρέψει την εικόνα των βαρύτατων ευθυνών του στη υπόθεση των παρακολουθήσεων, εμφανίστηκε την Τρίτη στον ΣΚΑΙ ο Αδωνης Γεωργιάδης.

Ανοιχτά και απροκάλυπτα ο υπουργός του Κυριάκου απείλησε τον εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη, με φυλακή σε μια προσπάθεια να τον τρομοκρατήσει, ώστε να μη δημοσιοποιήσει τις αποδείξεις για τη λίστα των παρακολουθήσεων που διενεργούσε το σύστημα του Μαξίμου.

Συγκεκριμένα ο Αδωνης Γεωργιάδης υποστήριξε ότι οι αποδείξεις, τις οποίες ας σημειωθεί ότι ζητούν εναγωνίως να δημοσιοποιήσει ο εκδότης του Documento από το Σάββατο το μεσημέρι όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης Μητσοτάκη, προσχηματικά βέβαια, «είναι προϊόντα παράνομης παρακολούθησης  και ότι με την ελληνική νομοθεσία είναι κακούργημα που τιμωρείται με 20 χρόνια φυλακή».

Επίσης απείλησε όποιον κατέχει μηνύματα δικά του ότι θα του κάνει μήνυση είτε λέγεται Βαξεβάνης είτε Τσίπρας καθώς αυτά είναι σύμφωνα με τον ίδιο προσωπικά δεδομένα.

Εχοντας χάσει την ψυχραιμία του το κύκλωμα του Μαξίμου δεν διστάζει να απειλεί απροκάλυπτα στην προσπάθειά του να τρομοκρατήσει όποιον διαθέτει αποδείξεις για το εγκληματικό δίκτυο των υποκλοπών που δρούσε και πιθανός να δρα ακόμη με εγκέφαλο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ας είναι πάντως βέβαιως ο πρωθυπουργός, ο Αδωνης ή οποιοσδήποτε άλλος απειλεί, ότι και άλλα ονόματα από τη λίστα των παρακολουθήσεων θα δημοσιευτούν και τα στοιχεία που τις αποδεικνύουν υπάρχουν και θα δημοσιοποιηθούν στην ώρα τους.

Γιατί οι δημοσιογράφοι του Documento δεν τρομοκρατούνται από τις απειλές του Αδνη ή οποιουδήποτε Αδωνη.

(Δείτε το video με τις απειλές Γεωργιάδη από το 5:00)

Διαβάστε επίσης

Τεκμήριο ενοχής Μητσοτάκη

Έκθεση Pega: Το χρονικό του ελληνικού Watergate, ο Μητσοτάκης και οι αποκαλύψεις του Documento

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter