Ο Μητσοτάκης δεν πάει διακοπές αλλά μαζί με την Μαρέβα «πετάχτηκαν» από την Τήνο στην Αντίπαρο!

Ο Μητσοτάκης δεν πάει διακοπές αλλά μαζί με την Μαρέβα «πετάχτηκαν» από την Τήνο στην Αντίπαρο!

Και όπως μαθαίνουμε από την φιλοκυβερνητική εφημερίδα Καθημερινή το πρωθυπουργικό ζεύγος «πετάχτηκε» στην Αντίπαρο την Κυριακή το βράδυ, από την Τήνο όπου βρισκόταν για το Σαββατοκύριακο.

Και εννοείται πως δεν συναγελάζεται με την πλέμπα αλλά στην Αντίπαρο ήταν προσκεκλημένοι (όπως διαβάζουμε) «του μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγού του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ και της κορυφαίας σχεδιάστριας Νταιάν φον Φουρστενμπεργκ που κάνουν διακοπές στο Αιγαίο».

Σύμφωνα με το ίδιο το ρεπορτάζ ή καλύτερα την διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου με στόχο να καεί η «Dolce Vita» και οι δημόσιες σχέσεις του ανέμελου πρωθυπουργού «Γύρω από το τραπέζι βρίσκονταν επίσης ο Τζεφ Μπέζος, ο Τόμ Χάνκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον και ο δημοσιογράφος του CNN Άντερσον Κούπερ.»

H βραδιά, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, κύλησε με χαλαρή συζήτηση για το ελληνικό καλοκαίρι, τα νησιά, την σύγχρονη εικόνα της Ελλάδας, τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και για σχέδια να γυριστούν κι άλλες ταινίες στη χώρα μας.

Περισσότερες πληροφορίες δίνει άλλη φιλοκυβερνητική εφημερίδα, «Το Πρώτο Θέμα» σύμφωνα με την οποία «ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόβσκι-Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρίσκονταν στην Τήνο και έλαβαν πρόσκληση για δείπνο στην Αντίπαρο, έπειτα από πρωτοβουλία του μεγαλοεπιχειρηματία Μπάρι Ντίλερ».


Η ίδια εφημερίδα μας ενημερώνει πως «Εδώ και μερικές ημέρες η παρέα των rich and famous Τζεφ Μπέζος, Μπάρι Ντίλερ, Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ μαζί με τον Άντερσον Κούπερ, κάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά με την εντυπωσιακή θαλαμηγό «Eos» του κορυφαίου παραγωγού του Χόλιγουντ. Το Σάββατο η παρέα βρέθηκε και στη Σίφνο όπου δείπνησε σε ονομαστό εστιατόριο στην παραλία Πλατύς Γιαλός.»

Όπως και να’χει η πρωθυπουργική οικογένεια μπλέκει συχνά την εξουσία, τις διακοπές και τις δημόσιες σχέσεις και βέβαια δεν περιμέναμε να τους καλέσει κανένας ναυτεργάτης (με όλο το σεβασμό)…

Και πάντα υπάρχει το ερώτημα πως μετακινείται ο πρωθυπουργός, με το πλοίο της γραμμής ή με ελικόπτερο…

Πάντως η Νταιάν φον Φουρστενμπεργκ  πόστερε στο Instagram το ηλιοβασίλεμα της 4ης Ιουλίου, προφανώς από την Αντίπαρο…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diane von Furstenberg (@therealdvf)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter