Ο Μητσοτάκης δεν ξέρει πώς μαζεύονται τα αγγούρια αλλά έχει αγροτικό εισόδημα (Video)

Ο Μητσοτάκης δεν ξέρει πώς μαζεύονται τα αγγούρια αλλά έχει αγροτικό εισόδημα (Video)

«Το μάζεμα των αγγουριών γίνεται με τα χέρια;» ρώτησε ο πρωθυπουργός παραγωγό στο Λαγκούβαρδο Μεσσηνίας, προκαλώντας γέλιο και αμηχανία ταυτόχρονα. Παρόλα αυτά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει -όπως και στα πόθεν έσχες των προηγούμενων ετών- εισόδημα από «αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα».

Το εισόδημα που έχει περιληφθεί στη δήλωση περιουσιακής του κατάστασης για το φορολογικό έτος 2019 από την αγροτική – επιχειρηματική του δραστηριότητα δεν είναι μεγάλο. Συγκεκριμένα, ανέρχεται σε 1.285,77 ευρώ. Το ποσό είναι περίπου εφάμιλλο με το εισόδημα που δηλώνει τα τελευταία έτη για την ίδια δραστηριότητα.

Δείτε επίσης: Πρωθυπουργός της… ελαι-ημοσύνης

Η αγροτική – επιχειρηματική του δραστηριότητα είναι τόσο έντονη που αλησμόνητο έχει μείνει το αίτημα αποζημίωσης το 2019 -όπως είχε αποκαλύψει το Documento- από τον ΕΛΓΑ εξαιτίας των καταστροφών που είχε προκαλέσει πλημμύρα σε 50 ελαιόδεντρα ιδιοκτησίας του στα Χανιά.

Ο «πλημμυροπαθής» πρωθυπουργός ζητούσε περίπου 3.000 ευρώ. Με δεδομένο ότι ο ΕΛΓΑ αποζημιώνει κάθε ελαιόδεντρο με 65 ευρώ σε περίπτωση ολικής καταστροφής, τότε μπορεί να έλαβε 3.250 ευρώ.

Η δήλωση πόθεν έσχες του πρωθυπουργού:

Το βίντεο με το ερώτημα για το μάζεμα των αγγουριών:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter