Ο Μητσοτάκης κορόιδευε για το έργο στο λιμάνι αλλά oι ψαράδες της Μεσσηνίας επιβεβαιώθηκαν (Video)

Ο Μητσοτάκης κορόιδευε για το έργο στο λιμάνι αλλά oι ψαράδες της Μεσσηνίας επιβεβαιώθηκαν (Video)
Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Μεσσηνία και την Αρκαδία, την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021. (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

Ακόμη μία αποτυχία του επιτελικού κράτους έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα.

Για ακόμη μια φορά λοιπόν, έκθετη η κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς από την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την Μεσσηνία και τα τεράστια κύματα που δημιουργήθηκαν «κατάπιαν» τον υπό κατασκευή προσήνεμο μόλο, αλλά προκάλεσαν και μερική κατάρρευσή του.

Το συγκεκριμένο έργο πήγε περιχαρής να επιθεωρήσει το καλοκαίρι του 2021 ο ανέμελος πρωθυπουργός, μόνο που οι αλιείς, γνωρίζοντας τα προβλήματα της περιοχής, είχαν προβλέψει τι θα ακολούθησε, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους αντιμετώπισε με αλαζονεία και τους κορόιδευε.

Δείτε βίντεο από τις καταστροφές:

«Το έργο στο λιμάνι του Μαράθου έχει ξεκινήσει λάθος» είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο εκπρόσωπος των ψαράδων και συνέχισε «πρώτα έπρεπε να κατασκευαστεί “μπαστούνι” προστασίας των ακτών και έπειτα να προχωρήσουν τα έργα εντός του λιμένα. Ελάτε τον Οκτώβριο να δείτε εάν θα υπάρχει λιμάνι. Θα το έχει πάρει η θάλασσα. Και θα έρθουν τότε και θα σας ζητήσουν κι άλλα λεφτά όπως έγινε στην Κυπαρισσία», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος των ψαράδων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με περίσσεια αλαζονεία και χαμογελώντας είχε αναφέρει ότι «λεφτά άλλα δεν υπάρχουν» για να εισπράξει την ατάκα του εκπροσώπου των αλιέων «τότε, πάει το έργο».

Παράλληλα, ο ίδιος για να βγει από τη δύσκολη θέση, ανερυθρίαστα είπε στον ψαρά ότι θα πάει τον Οκτώβριο και εάν δεν έχει πάρει το λιμάνι η θάλασσα τότε θα πρέπει να τον κεράσει μια μπύρα.

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter