Ο Μητσοτάκης, ο επαρχιώτης «αγιογράφος», η Τότεναμ και η χαμένη αξιοπιστία του δημοσιογραφικού επαγγέλματος 

Ο Μητσοτάκης, ο επαρχιώτης «αγιογράφος», η Τότεναμ και η χαμένη αξιοπιστία του δημοσιογραφικού επαγγέλματος 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απέκλεισε για μια ακόμη φορά να δώσει τον λόγο σε δημοσιογράφο της εφημερίδας DOCUMENTO για να του κάνει ερώτηση προφανώς γιατί γνώριζε …την δύσκολη θέση που θα τον έφερνε ο συνάδελφος.

Με τον τρόπο απέδειξε ότι γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την ελευθεροτυπία , το δικαίωμα των δημοσιογράφων στην κριτική και τον έλεγχο της εκάστοτε εξουσίας , την ΕΣΗΕΑ και όλες τις επαγγελματικές Δημοσιογραφικές Ενώσεις.

Φυσικά ο θλιβερός πρωθυπουργός, δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί στο περιθώριο της ΔΕΘ με “ανύπαρκτο” δημοσιογράφο (σε ποιά επαγγελματική Ένωση ανήκει άραγε;) του Δημοσιογραφικού Ομίλου Βαρουξή της “δεξιάς” εφημερίδας “ΠΑΤΡΙΣ” Πύργου Ηλείας.

Ο “δαιμόνιος” απεσταλμένος ρεπόρτερ της “Πατρίς” αφού φωτογραφήθηκε με τον πρωθυπουργό χαμογελαστός μίλησε μαζί του για την Τότεναμ !!! όπως γράφει το σχετικό σχόλιο.

Παραδόξως ξέχασε ο “ειδικός απεσταλμένος” της Πατρίς, να ρωτήσει των Μητσοτάκη για τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης του στις πρόσφατες καταστροφές από τις πυρκαγιές που σκόρπισαν την καταστροφή στα ορεινά χωριά της Ολυμπίας και του Πύργου.

Ξέχασε επίσης να τον ρωτήσει για την στενή σχέση του “αφεντικού του” ευρωβουλευτή της ΝΔ με μία από τις πλατφόρμες των voucher της ντροπής –

Για την Φιέστα κι άσ’ τα με δημόσιο χρήμα …

Για το μεγάλο φαγοπότι …

Και πολλά ακόμη …

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter