Ο Μητσοτάκης, οι στημένες φωτογραφίες και η «παντρεμένη μανούλα»

Ο Μητσοτάκης, οι στημένες φωτογραφίες και η «παντρεμένη μανούλα»

Με αφορμή το επικοινωνιακό φιάσκο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καλαμάτα και τη δήθεν συνομιλία του με εργαζόμενη μου ήρθε στο μυαλό μια άλλη φωτογραφία όπου ο «Τι γκόμενος είσαι εσύ» ποζάρει με αιθέρια ξανθιά ύπαρξη που στην αγκαλιά της βαστά ένα μωράκι. Τότε, ο πρωθυπουργός της γκάφας προσπαθούσε να πουλήσει την εικόνα του συγχρόνου πολιτικού που βρίσκεται στο πλευρό των γυναικών που αγωνίζονται να υπάρξουν σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο.

Λίγο πριν ένα δάκρυ κυλήσει θυμήθηκα τα επιδόματα που έχει πετσοκόψει η κυβέρνηση στις μονογονεϊκές οικογένειες και τα ανύπαρκτα προνόμια και σαν να μην έφτανε αυτό έσπαγα το κεφάλι μου που έχω ξαναδεί τη γυναίκα της φωτογραφίας. Και ιδού ως αποκάλυψη παρουσιάστηκε αίφνης μπροστά μου αυτός ο λογαριασμός που ανήκει στη κυρία της φωτογραφίας η οποία δηλώνει στο επαγγελματικό της προφίλ «Παντρεμένη, μανούλα, εραστής του stylihg, Ευτυχία. Ganta, για συνεργασίες επικοινωνήστε μαζί μου». Όπως θα παρατηρήσετε και οι ίδιοι στη εικόνα η κα. Ευτυχία κρατά και το μωρό στην αγκαλιά της.

Δεν ξέρω τι είναι μεγαλύτερη ξεφτίλα  ο Μητσοτάκης που έχει ξεχάσει τη σοβαρότητα του θεσμικού του ρόλου ή τα «πετσωμένα» Μέσα που αναπαράγουν ψεύδη;

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter