Ο Μητσοτάκης «οχυρώνεται» κατά Αντώνη Σαμαρά

Ο Μητσοτάκης «οχυρώνεται» κατά Αντώνη Σαμαρά

Η αλήθεια είναι –και το ξέρει πολύ καλά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης– πως ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μπορεί να του κάνει τη γαλάζια πολυκατοικία «καλοκαιρινή».

Εξάλλου και η καθυστέρηση υπογραφής των εκκρεμών μνημονίων με τη Βόρεια Μακεδονία δείχνει πως οι πιέσεις και οι «εκβιασμοί» είναι συνεχείς.

Και οι δύσκολες στιγμές της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνεχίζονται καθώς αποδεικνύεται πως η επιτελική κυβέρνηση των αρίστων σκοντάφτει ακόμα και στο πεζοδρόμιο.

Πόσω μάλλον όταν έχει μπροστά της οικονομία, κοινωνική πολιτική αλλά και εθνικά θέματα, της Τουρκίας και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένων.

Το ερώτημα βέβαια είναι ποιος κρατάει στο χέρι ποιον.

Ο Αντώνης Σαμαράς που μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρει ευκαιρία για το Μακεδονικό ή την Τουρκία (για παράδειγμα) ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Σαμαρά τον οποίο και στήριξε όσο ποτέ στην υπόθεση Novartis.

Επειδή όμως η ακροδεξιά πτέρυγα δείχνει αρκετές φορές τα δόντια της ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να την αφοπλίσει.

Και με τον σημερινό μίνι ανασχηματισμό, πέραν των άλλων κατόρθωσε να ενισχύσει το αντισαμαρικό μέτωπο.

Δεν είναι μόνον η Αριστοτελία Πελώνη που παραμένει ως αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος και έχει εκφραστεί στο απώτερο παρελθόν κατά του Αντώνη Σαμαρά.

Το μέτωπο ενισχύεται από τον έως σήμερα υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Οικονόμου που αναλαμβάνει κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Εξάλλου το Twitter τον προδίδει όπως την κυρία Πελώνη. Ήταν 2012 όταν φέρεται να έχει αναρτήσει και στη συνέχεια να έχει σβήσει:

  • «Στην αλήθεια τώρα, τι πλάκα που έχει αυτός ο τύπους που ξαναέγινε υπουργός προστασίας του πολίτη»
  • «Από τις ατυχίες αυτής της χώρας είναι ότι τα τελευταία 2 χρόνια έπεσε στα χέρια του ΓΑΠ και του Σαμαρά… αφήνω τον άλλον»

Γιατί ο Γιάννης Οικονόμου, είναι εκείνος που ακολούθησε την Ντόρα Μπακογιάννη στο τότε νέο της κόμμα «Δημοκρατική Συμμαχία» όταν την διέγραψε ο Αντώνης Σαμαράς.

Αρχικά ως εκπρόσωπος Τύπου (αρκετά σημαντική θέση) και στη συνέχεια ως γραμματέας του Κόμματος(κεντρικός και ουσιαστικός παίκτης).

Η σχέση τους προϋπήρχε και συνεχίζεται. Εξάλλου η Ντόρα έσπευσε στη Λαμία όταν ο Γιάννης Οικονόμου παρουσίασε το βιβλίο του στις αρχές Οκτωβρίου του 2018

Και μπορεί στη σημερινή Νέα Δημοκρατία, να χωράνε όλοι οι καλοί, αλλά δεν είναι έτσι.

Το αίμα νερό δεν γίνεται τα χαντάκια είναι ορατά και πέρα από τα χαμόγελα οι εχθρότητες συνεχείς…

Λέτε να είναι τυχαίες αυτές οι προτιμήσεις του Μεγάρου Μαξίμου και της οικογένειας Μητσοτάκη; 

Φωτογραφία: mag24.gr
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter