Ο Μητσοτάκης «σταθμίζει» τη Νικολάου παρά τις νέες αποκαλύψεις για την πολυτελή κατοικία

Ο Μητσοτάκης «σταθμίζει» τη Νικολάου παρά τις νέες αποκαλύψεις για την πολυτελή κατοικία

Σε βαρίδι εξελίσσεται η Σοφία Νικολάου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς μετά τις αποκαλύψεις για την ζημιά 2 εκατ. ευρώ που προκάλεσαν οι αποφάσεις της και ερευνά το ΣΔΟΕ, η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής συνεχίζει να προκαλεί με τις αποκαλύψεις για την πολυτελή κατοικία που αγόρασε, την ώρα που ο πρωθυπουργός επιμένει ούτε να την καλύπτει ούτε και να την αποσύρει από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε επίσης: Πόρισμα του ΣΔΟΕ επιβεβαιώνει ότι έφαγαν €2 εκατ. με αναθέσεις της Νικολάου

Τώρα που βρήκαμε… παπά θυμίζει η συνταγή της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την υπόθεση της Σοφίας Νικολάου, αλλά και συνολικά την επιχείρηση συγκάλυψης όλων των μεγάλων σκανδάλων που ταλανίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού σε νέα ερώτηση του documentonews.gr κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχείρησε να προχωρήσει σε συμψηφισμό με άσχετες υποθέσεις.

Η υποψηφιότητα της Σοφίας Νικολάου βρίσκεται στον αέρα από τα μέσα Φεβρουαρίου, όταν και το Documento αποκάλυψε πως το πόρισμα του ΣΔΟΕ διαπίστωσε ζημιά 2 εκατ. ευρώ στα δημόσια ταμεία από τις απευθείας αναθέσεις της. Τότε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όχι μόνο δεν την κάλυψε, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές. Τρεις ημέρες αργότερα, όταν ζητήσαμε ξανά από τον Γιάννη Οικονόμου να ξεκαθαρίσει τι προτίθεται να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την πολιτεύτρια, ο εκπρόσωπος απέφυγε και πάλι να πάρει θέση, μιλώντας όμως πλέον για «εκδοχές της κας Νικολάου» για την υπόθεσή της, χαράσσοντας ακόμα μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ εκείνης και του Μεγάρου Μαξίμου

«Η Σοφία Νικολάου ελέγχεται από το ΣΔΟΕ για ζημιά 2 εκατ. ευρώ από τις απευθείας αναθέσεις της. Τις τελευταίες ημέρες προέκυψε και μία υπόθεση για την αγορά πολυτελούς κατοικίας με εντυπωσιακά μεγάλο ποσό, για το οποίο ζητά η αξιωματική αντιπολίτευση παρέμβαση εισαγγελέα. Συντάσσεστε με το αίτημα αυτό; Έχει δώσει εξηγήσεις; Και παραμένει υποψήφια;» ρωτήσαμε τον Γιάννη Οικονόμου την Τρίτη, ζητώντας μία καθαρή απάντηση για την ανακοινωμένη από τον περασμένο Ιούνιο γαλάζια υποψήφια.

Υπενθυμίζεται πως την Καθαρά Δευτέρα, ο Παύλος Πολάκης έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για την αγορά και ανακαίνιση πολυτελούς κατοικίας στο Παλαιό Ψυχικό. Κατά τα στοιχεία καταγράφεται εντυπωσιακό κόστος απόκτησης που φτάνει τα 850.000 ευρώ και ακόμα 350.000 ευρώ για ανακαίνιση, για μία κατοικία που εκτιμάται πως η πραγματική της αξία φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ.

«Έχετε απαντήσει για τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, ωστόσο εκείνη συστήνεται ως υποψήφια βουλεύτρια Εύβοιας. Οπότε μια πιο καθαρή απάντηση από εσάς» καλέσαμε τον εκπρόσωπο του Μεγάρου Μαξίμου να απαντήσει.

«Σας είπα ότι όλα τα στοιχεία που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση σταθμίζονται. Και με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων η οποία δεν θα αργήσει, θα υπάρξει και η απάντησή μου στο θέμα αυτό. Σταθμίζονται όλα τα στοιχεία» επανέλαβε ο Γ. Οικονόμου, που ουσιαστικά έχει αναλάβει τον άχαρο ρόλο να αδειάσει με… το γάντι την πρώην γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής.

«Το μόνο που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι εάν υπήρχε περίπτωση στελέχους της Νέας Δημοκρατίας να έχει καταδικαστεί με ομόφωνη, αμετάκλητη απόφαση δικαστηρίου, δεν θα υπήρχε καν συζήτηση, εάν θα υπήρχε καν συζήτηση εάν θα ήταν μέλος της Νέας Δημοκρατίας ή υποψήφιος στις εκλογές» συμπλήρωσε, μεμφόμενος τον ΣΥΡΙΖΑ για την καταδίκη του Νίκου Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο για τη διενέργεια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, για την οποια η Νέα Δημοκρατία ζητά τη διαγραφή του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter