Αθλιότητα: Ο Μητσοτάκης συνδέει τον ΣΥΡΙΖΑ με τον εμπρησμό στον Real FM

Αθλιότητα: Ο Μητσοτάκης συνδέει τον ΣΥΡΙΖΑ με τον εμπρησμό στον Real FM

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε μία ακόμα κοινοβουλευτική αθλιότητα, συνδέοντας από το βήμα της Βουλής την αξιωματική αντιπολίτευση με τον εμπρησμό στα γραφεία του Real FM.

Δείτε επίσης: Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του Real FM στο Μαρούσι – Βρέθηκαν γκαζάκια

Μετρ του «εκτσογλανισμού της δημόσιας ζωής» αποδεικνύεται ο πρωθυπουργός, ο οποίος χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη έκφραση για να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται γνωρίζει πολύ καλά τις συγκεκριμένη πολιτική πρακτική.

Δείτε επίσης: «Χυδαιότητες χωρίς σύνορα» και ρεσιτάλ εμπρηστικού λόγου από τον Μητσοτάκη στη Βουλή

«Όλα αυτά έχουν αρχή, μέση και τέλος στην αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασε και επικαλέστηκε: «Τα τρία μέτρα κάτω από τη γη του κ. Πολάκη, τα μαχαίρια κ. Φίλη, τη μητροκτονία από τον κ. Βερναρδάκη. Όλα αυτά από ένα κόμμα που μιλά για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου και της ενημέρωσης επειδή έτσι το είπαν κάποιοι… Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα».

Σε εκείνο το σημείο, απέδωσε εμμέσως την πολιτική ευθύνη του εμπρησμού στην αξιωματική αντιπολίτευση. «Και μάλιστα την ίδια μέρα που μπήκαν βόμβες σε έναν σταθμό που χθες κατέκρινε τις δηλώσεις του κ. Βερναρδάκη» είπε και έκανε λόγο για «χυδαιότητες χωρίς σύνορα».

Η αποτρόπαια και ατεκμηρίωτη σύνδεση προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι φώναζαν εκτός μικροφώνου: «Ντροπή σου». «Φέρτε τον αρχηγό σας εδώ να αντιπαρατεθούμε» απάντησε ο πρωθυπουργός, ζητώντας την απερίφραστη καταδίκη του εμπρησμού από τον Αλέξη Τσίπρα.

Εντύπωση προκάλεσε δε ότι ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, δεν έδωσε αμέσως μετά τον λόγο στον εισηγητή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκο Φίλη, προκειμένου να απαντήσει στον Κυρ. Μητσοτάκη.

 

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Κυρ. Μητσοτάκη στη Βουλή:

«Χυδαιότητες χωρίς σύνορα» και ρεσιτάλ εμπρηστικού λόγου από τον Μητσοτάκη στη Βουλή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter