Ο Μητσοτάκης συνεχίζει το «ανέμελο ταξίδι» του στην εικονική πραγματικότητα

Ο Μητσοτάκης συνεχίζει το «ανέμελο ταξίδι» του στην εικονική πραγματικότητα

Ένα σωστό timing το ‘χει στο αίμα του ο ανέμελος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Και είναι λογικό βέβαια για έναν πρωθυπουργό να αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της θητείας του προκλήσεις και δύσκολες στιγμές.

Και βέβαια δεν είναι υποχρεωμένος ως εργαζόμενος να γυρίζει στο σπίτι του φορτωμένος με τα προβλήματα αυτά, αλλά η πολιτική θέση στην οποία βρίσκεται δεν είναι ακριβώς «εργασία» (αν μια τέτοια λέξη συνάδει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη) αλλά «λειτούργημα» (αν μια τέτοια λέξη συνάδει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη).

Αλλά για τον ανέμελο πρωθυπουργό και ιδιαίτερα ταξιδιάρη που έχουμε, δεν υπάρχουν εργάσιμες και σχόλες, μάλλον είναι όλες σχόλες, πόζες και δημόσιες σχέσεις και «ποιο προφίλ μου γράφει καλύτερα»!

Ούτε καταλαβαίνει και τη βαρύτητα ορισμένων γεγονότων, αφού μάλλον είναι κάτι που δεν τον αφορά.

Εξάλλου ένα πρόβλημα έχει με την ενσυναίσθηση.  Αυτή την ικανότητα να αισθάνεσαι όχι  μόνον τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους.

Πόσω μάλλον αν διάφορα γεγονότα έχουν επιπτώσεις στον εαυτό σου, στο κόμμα, στην πρωθυπουργία, στη χώρα.

Λίγες ώρες μετά τα γεγονότα στο Πέραμα όπου αστυνομικοί φέρονται να έχουν στην κυριολεξία γαζώσει έναν εικοσάχρονο Ρομά, χωρίς κανένα λόγο όπως φαίνεται, ο πρωθυπουργός μετά της συζύγου πάνε για ψαράκι στο Μοσχάτο.

Και βέβαια να φάει το ψάρι του ο πρωθυπουργός αλλά ανέμελα και χωρίς καμία δεύτερη σκέψη το ανεβάζει στο Instagram για να δείξει πόσο κεφάτος και γ@μ@τος είναι. Ένας άνθρωπος σαν και μας (που βέβαια δεν μπορούμε να φάμε εύκολα ψαράκι).

Δεν απέχει –τουλάχιστον- από την κοινοποίηση της χαράς του, της ανεμελιάς του όταν μάλιστα έχει προηγηθεί ένα χοντρό φάουλ της κυβέρνησής του που αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα, το κράτος Δικαίου και την ασφάλεια των πολιτών.

Εκτός και αν και εκείνος χαίρεται που αστυνομικού άνοιξαν πυρ στον Ρομά – χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας – κλείνοντας το μάτι στους ρατσιστές και τους ακροδεξιούς, όπως ο Άδωνης Γεωργιάδης ή ο ανεκδιήγητος «συνδικαλιστής» της αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας.

Αλλά τι ψάχνουμε;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ικανός τη μια στιγμή να δείχνει λύπη για μια απώλεια και την άλλη στιγμή να γελάει μέχρι σκασμού…

Εξάλλου πεντοζάλη χόρευε ο Κυριάκος στο Αρκαλοχώρι που επισκέφθηκε μετά το σεισμό, όπως είπε ο προεδρεύων της Βουλής…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter