Ο Μητσοτάκης τα βάζει με τον Ανδρουλάκη για κρυφτεί από το σκάνδαλο υποκλοπών

Ο Μητσοτάκης τα βάζει με τον Ανδρουλάκη για κρυφτεί από το σκάνδαλο υποκλοπών

Εκτός πραγματικότητας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ στις Βρυξέλλες, όπου με σκοπό να στρέψει αλλού τα πυρά μετά τις νέες αποκαλύψεις για το σκανδάλο των υποκλοπών, έβαλλε μεταξύ άλλων κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και του Αλέξη Τσίπρα.

Αναφερόμενος στην υπόθεση της Εύας Καϊλή και χωρίς ίχνος αυτοκριτικής ανέφερε ότι «η αξιοπιστία της πολιτικής πλήττεται και η εμπιστοσύνη στους θεσμούς βάλλεται. Είναι πολύ στενάχωρα όσα είδαν το φως και πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα τα εξιχνιάσει. Δείχνει πανικό και μικρότητα να προσπαθείς να φορτώσεις ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ. Επειδή στις Βρυξέλλες γνωρίζεστε, δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Καθένας κρίνεται για αυτά που λέει και κάνει».

«Χρειάζεται σταθερότητα προκειμένου το εθνικό σκάφος να πλεύσει με ασφάλεια στα φουρτουνιασμένα νερά της συγκυρίας», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την ώρα που τον βαραίνουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τις παρακολουθήσεις.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιτέθηκε και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας «λέει ότι η Ελλάδα είναι πρωταγωνίστρια στο να εξάγει διαφθορά. Η Ελλάδα είναι πρωταγωνίστρια στις εξαγωγές προϊόντων και αγαθών και δεν νομίζω ότι ένας τέως πρωθυπουργός προσφέρει υπηρεσίες στη χώρα του όταν τη δυσφημεί εκτός Ελλάδος».

Αναφερόμενος στις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως «μπαίνουμε στην τελική ευθεία καθώς το 2023 είναι προεκλογική χρονιά», σημειώνοντας πως «οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter