Ο Μητσοτάκης βυθίζεται και θέλει να φέρει τον εκλογικό νόμο στα μέτρα του;

Ο Μητσοτάκης βυθίζεται και θέλει να φέρει τον εκλογικό νόμο στα μέτρα του;

Η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό υπάρχουν οι πληροφορίες πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να αλλάξει τον εκλογικό νόμο. Όχι βέβαια γιατί τον έπιασε ο πόνος για την γνήσια και ορθή αντιπροσώπευση, αλλά οι μυστικές δημοκροπήσεις δείχνουν πως χάνει σε όλα τα μέτωπα, τα ποσοστά του υποχωρούν και απομακρύνεται από οποιαδήποτε αυτοδυναμία.

Εννοείται πως δεν θέλει να φύγει από την εξουσία και επιθυμεί να την κρατήσει με ελιγμούς, παραπληροφόρηση και αλλαγές στον εκλογικό νόμο που θέλει να τον φέρει στα μέτρα του.

Από την έκρηξη της πανδημίας και τις φωτιές έως την ακρίβεια και την τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας μετρά συνεχώς αποτυχίες με τον ίδιο και το επιτελείο του, όπως και τους image makers να αναζητούν πόζες, ανούσιες επισκέψεις και λεκτικούς βερμπαλισμούς για να βελτιώσουν την εικόνα του…

Σε αυτό αναφέρεται και ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου που σημειώνει πως ο ίδιος δεν μπορεί πλέον να προσφέρει τίποτα, να αφήσει τα παιχνίδια και να πάει σπίτι του.

«Και να αφήσει στο πλάι τα παιχνιδάκια με σύνταγμα, νόμους και δημοκρατία», προσθέτει.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Πριν από λίγες μέρες διαβεβαίωνε τηλεοπτικά ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής του (δικού του!) εκλογικού νόμου Τώρα το ξανασκέφτεται. Έτσι λένε και γράφουν τα παπαγαλάκια του. Ο Μητσοτάκης θέλει σώνει και καλά να κατεβάσει τον πήχυ της αυτοδυναμίας. Γιατί ξέρει ότι δεν την αγγίζει ούτε στα όνειρα του — πια.
Επικίνδυνα παιχνίδια στη δημοκρατία. Στην ουσία άρνηση να απαγκιστρωθεί από την εξουσία που τη θεωρεί κτήμα και ιδιοκτησία του. Αν μπορούσε θα φρόντιζε να γίνεται κανείς αυτοδύναμος πρωθυπουργό με μόλις 25% των ψηφων. Η ηλίθια δικαιολογία: Η χώρα χρειάζεται σταθερές και ισχυρές κυβερνήσεις.
Λες και ο ίδιος (μπορεί να) προσφέρει κάτι τέτοιο στον τόπο. Αυταρχισμό έχει συνεισφέρει. Επικίνδυνες πρωτοβουλίες στα ελληνοτουρκικά και τις διεθνείς σχέσεις. Πλήρη έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας. Ξεχαρβάλωμα στην οικονομία. Με δυό λόγια: Το καλύτερο είναι να πάει σπίτι του. Το ταχύτερο δυνατόν. Και να αφήσει στο πλάι τα παιχνιδάκια με σύνταγμα, νόμους και δημοκρατία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter