Ο Μητσοτάκης «ξέχασε» ποιος είναι ο Ζάεφ και συναντήθηκε με… κάποιο πρωθυπουργό

Ο Μητσοτάκης «ξέχασε» ποιος είναι ο Ζάεφ και συναντήθηκε με… κάποιο πρωθυπουργό

Στο Μαξίμου, στο άκουσμα και μόνο της ονομασίας «Βόρεια Μακεδονία» βγάζουν σπυράκια. Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το απόγευμα της Πέμπτης με τον Ζόραν Ζάεφ δεν ήταν και από αυτές που προσδοκούσε με ανυπομονησία αν κρίνει κανείς και από την ανάρτηση του στο twitter.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν, επέλεξε να αναρτήσει στον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού της Ελλάδας μια φωτογραφία από την επίσημη συνάντησή του με τον  Ζόραν Ζάεφ, «ξεχνώντας» να αναφέρει όμως ποιας χώρας πρωθυπουργός είναι.

«Με τον Πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις δυνατότητες διεύρυνσης της συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας, ιδιαίτερα στους τομείς της οικονομίας και ενέργειας, όπου πολλά & ενδιαφέροντα έργα βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Δε συνέβη όμως το ίδιο και στην ανάρτησή του κατά τη συνάντηση που είχε αμέσως μετά με τον Milorad Dodik όπου θυμήθηκε να γράψει όλη του την ιδιότητα κι ας μην ήταν πρωθυπουργός.

«Με τον Προεδρεύοντα του Συλλογικού Προεδρείου της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Milorad Dodik, συζήτησαμε για τις διμερείς μας σχέσεις, καθώς και για τις ευκαιρίες ενίσχυσής τους, με έμφαση στους τομείς εμπορίου, επενδύσεων και ενέργειας»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter