O Μίχος πήρε μεταγραφή από τη Χ.Α στο κόμμα του Βελόπουλου

O Μίχος πήρε μεταγραφή από τη Χ.Α στο κόμμα του Βελόπουλου

Οι αποστάσεις δεν είναι μεγάλες αλλά οι «μεταγραφές» γίνονται…

Ο ανεξαρτητοποιημένος (26/9/2017) από τη Χρυσή Αυγή βουλευτής της, Νίκος Μίχος μεταπήδησε στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, «Ελληνική Λύση».

Σημειώνεται πως ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε πολιτευθεί με το ΛΑΟΣ, στη συνέχεια μεταπήδησε στη Νέα Δημοκρατία απ΄όπου αποχώρησε το 2015 και ίδρυσε την «Ελληνική Λύση».

Λίγα είναι γνωστά για τη ζωή του Νίκου Μίχου. Ο ίδιος σε βίντεο παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Εύβοια, αναφέρεται ως αγρότης-έμπορος από την Αμάρυνθο. Στην δήλωση ανεξαρτητοποίησής του, ανέφερε ότι στη ζωή του δεν έχει γνωρίσει άλλον πολιτικό χώρο και πως δραστηριοποιείται στον εθνικιστικό χώρο εδώ και 30 χρόνια.

Τοπικά ΜΜΕ της Εύβοιας, μετά την πρώτη εκλογή του, το 2012, έκαναν λόγο για «πρώην πορτιέρη νυχτερινών κέντρων», ενώ απολογούμενος σχετικά με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, αποκάλυψε ότι κατείχε πράγματι παράνομα όπλο, για την προστασία του όταν έκανε εμπόριο ζωοτροφών.

Σύμφωνα πάντως με μάρτυρα της δίκης της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Μίχος αναφέρεται ως εκδοροσφαγέας που εκπαίδευε μέλη της Χρυσής Αυγής σε τεχνικές με μαχαίρι, χρησιμοποιώντας ως… θύματα αμνοερίφια.

Πάντως τώρα, το γραφείο Τύπου της «Ελληνική Λύση» ανακοινώνει με χαρά την προσχώρηση του Ν. Μίχου στις τάξεις του κόμματος.

Δείτε την ανακοίνωση: 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter