Ο Μουρούτης ξανά προς τη δόξα τραβά

Ο Μουρούτης ξανά προς τη δόξα τραβά

Ο Σαμαράς είχε… έμπνευση όταν πριν από κάποια χρόνια διόριζε ως συνεργάτη του τον Γιώργο Μουρούτη (όσοι γνωρίζουν τον Σαμαρά λένε ότι έχει χιούμορ, του αρέσουν τα αστεία και τα ανέκδοτα).

Πάντως η αλήθεια είναι ότι τέτοια πολιτικά στελέχη σαν τον δεξιό έως καραδεξιό Μουρούτη λείπουν σήμερα από τη ΝΔ. Εδώ που τα λέμε, τι να κάνει κι ο Μητσοτάκης με τον Θεοδωρικάκο (δεν είναι και Αϊνστάιν της επικοινωνίας, αλλά όταν τον συγκρίνεις με τον συνεργάτη του βουλευτή Μεσσηνίας τον κερδίζει κατά κράτος…) όταν ο προκάτοχός του είχε έναν Γιώργο Μουρούτη.

Εξάλλου, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τη λαμπρή πορεία του στα «γαλάζια» σαλόνια της εξουσίας;

  • Τις εμβριθείς αναλύσεις του;
  • Το (ανύπαρκτο) χιούμορ του;
  • Τα σχόλια-περιβόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;
  • Το μένος του για την ΕΡΤ;
  • Τις εμπνευσμένες (αλά Σαμαρά) παρεμβάσεις του για διάφορα θέματα πολιτικής επικαιρότητας;
  • Τις οργισμένες σκέψεις του για την «ανομία» στα πανεπιστήμια, όπως τις καταθέτει στο Twitter;
  • Τις «παρεμβάσεις» του για τη «βία και την ανομία» στη χώρα;

Τι, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;

Για όσους όμως τους… έλειψε ο Μουρούτης και οι εξυπνάδες του, φρόντισε ο ίδιος σήμερα να τους θυμίσει την παρουσία του. Με αφορμή την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, που οδήγησε στον τραυματισμό δύο ανθρώπων, ο στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά έγραψε (λέμε τώρα…) στο Twitter: «Εδώ και Τέσσερις ώρες έσκασε βόμβα σε εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας, ήρωας Αστυνομικός χειρουργείται, αλλά το Μαξίμου ή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν βγάλει ούτε καν ανακοίνωση καταδίκης. Ντροπή!».

Ακολουθεί η γραπτή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό, την οποία μάλλον δεν διάβασε ο λαλίστατος Μουρούτης:

«Η τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, που οδήγησε μάλιστα και στον τραυματισμό δύο ανθρώπων, είναι μια αποκρουστική ενέργεια, που βρίσκει απέναντί της ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Αναμένουμε από τις έρευνες των αρμόδιων αρχών να φωτιστεί η υπόθεση και να συλληφθούν οι δράστες. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον τραυματισμένο αστυνομικό που πήγε να ελέγξει το περιστατικό, καθώς και στον νεωκόρο της εκκλησίας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter