Ο Μπακογιάννης και το κόλλημα με τον θείο Κυριάκο για το «άβατο»

Ο Μπακογιάννης και το κόλλημα με τον θείο Κυριάκο για το «άβατο»

Σόι πάει το βασίλειο! Ο Κώστας – αυτοδημιούργητος – Μπακογιάννης που θα διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων φαίνεται ότι έχει τα ίδια κολλήματα με τον θείο Κυριάκο. 

Στη Βαρβάκειο αγορά βρέθηκε, για το «άβατο» των Εξαρχείων προτίμησε να μιλήσει. 

Τι να πεις; Βλέπεις όταν η πολιτική είναι οικογενειακή υπόθεση ο πολίτης τρώει στη μάπα τα κολλήματα όλης της οικογένειας. 

Ο νεαρός υποψήφιος δήμαρχος λοιπόν από τη χριστουγεννιάτικη Βαρβάκειο αγορά, λίγα μέρα από το δημαρχείο που πέρασε και η μητέρα του και που ελπίζει να περάσει και ο ίδιος, μας μίλησε για το άβατο των Εξαρχείων το οποίο προφανώς δε θα λείπει από καμία ομιλία του ακόμη κι αν περιοδεύσει στο Γκάζι ή στο Θησείο, ή στα πιο ταπεινά Σεπόλια…Άλλωστε ο … σύγχρονος πολιτικός λόγος στον φόβο που θέλει να περάσει ο θείος βασίζεται… Εκτός αν είναι αναγκασμένος να καλοπιάνει το θείο. (Κάθε ανίψι εκμεταλλεύεται άλλωστε τους θειους του προκειμένου να πάρει αυτό που έχει στο μυαλό του.) 

Διαβάζουμε από το δελτίο τύπου του κ. Μπακογιάννη: 

«Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που συναντιούνται τρία, γεμάτα αντιθέσεις, διαφορετικά κομμάτια της Αθήνας. Αυτό της έντονης υποβάθμισης που υπάρχει εδώ, εκείνο του «άβατου» των Εξαρχείων αλλά ταυτόχρονα και το αναπτυσσόμενο εμπορικό τρίγωνο. Το συγκρότημα της Βαρβακείου μπορεί να γίνει το επίκεντρο της αστικής αναγέννησης που σχεδιάζουμε για το κέντρο της Αθήνας, μαζί με την ενοποίηση του Αρχαιολογικού Μουσείου, του ΕΜΠ και του Ακροπόλ. Ανακαινίζοντας πλήρως τα κτίρια της Βαρβακείου και της Δημοτικής Αγοράς, ενοποιώντας οργανικά τις δυο αγορές και προχωρώντας σε παρεμβάσεις αστικής ανάπλασης στην περιοχή. Μπορούμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα πολλών ευρωπαϊκών πόλεων αξιοποιώντας διαθέσιμα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία που ξέρουμε με ποιο τρόπο μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε άμεσα».   

https://www.documentonews.gr/filegrid/2019/01/04/5c2f1ccfcd3a1860ad520992.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter