Ο Μπαλάσκας υπερηφανεύεται που όλοι οι αστυνομικοί έχουν μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ

Ο Μπαλάσκας υπερηφανεύεται που όλοι οι αστυνομικοί έχουν μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ

Προκλητικός για ακόμα μία φορά εμφανίσθηκε ο συνδικαλιστής Στράτος Μπαλάσκας, ο οποίος όχι μόνο εμφανίσθηκε υπέρ της χρήσης του πτυσσόμενου μεταλλικού γκλοπ από αστυνομικούς με το οποίο ο αστυνομικός ξυλοκόπησε τον πολίτη στην Νέα Σμύρνη, αλλά προσπάθησε να ενισχύσει το επιχείρημά του λέγοντας πως χρησιμοποιείται και σε άλλες χώρες.

Όπως είπε ο κ. Μπαλάσκας μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ, «όλοι οι αστυνομικοί της χώρας φοράμε δύο πράγματα: μία στολή, την 511, την μπλε φόρμα και όλοι έχουμε αυτό το πτυσσόμενο γκλοπ».

Όταν ωστόσο κλήθηκε να διευκρινίσει εάν εννοεί το μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ, ο κ. Μπαλάσκας απάντησε ότι το έχει η βρετανική αστυνομία, η ιταλική, η γερμανική, η πορτογαλική, η βελγική, του Λουξεμβούργου, η Ρωσία, η Αμερική! «Υπάρχει κάποια απαγόρευση για αυτό το γκλοπ, μπορείτε να μου δώσετε ένα χαρτί, μία κανονιστική διαταγή, μία εντολή, ένα Προεδρικό Διάταγμα, μία Κοινή Υπουργική Απόφαση που να λέει ότι απαγορεύεται;», όπως σχολίασε επιδεικτικά.

Ο ίδιος ο κ. Μπαλάσκας μιλώντας χθες στο Κόντρα είπε ότι η υπηρεσία δεν χορηγεί τέτοια γκλοπ και οι αστυνομικοί τα προμηθεύονται μόνοι τους. «Θέλετε να σας δείξω το δικό μου», είχε πει με προκλητικό τρόπο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter