Ο Μπαλάσκας ζητά και τα… ρέστα – Απειλεί με μηνύσεις για «παραποίηση δηλώσεων» και «λάσπη»!

Ο Μπαλάσκας ζητά και τα… ρέστα – Απειλεί με μηνύσεις για «παραποίηση δηλώσεων» και «λάσπη»!

Θέλει να ζητήσει και τα… ρέστα, ως φαίνεται, ο “φωνακλάς” και περιφερόμενος στα κανάλια συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος δέχτηκε τα πυρά σχεδόν άπαντων μετά τις άθλιες “συμβουλές” του προς τον φονιά της Καρολάιν αλλά και κάθε επίδοξο γυναικοκτόνο.

Συγκεκριμένα προανήγγειλε και… προσφυγή στη Δικαιοσύνη με ανάρτησή του στα social media, προσπαθώντας να θολώσει τα νερά, καθώς εις βάρος του διατάχθηκε νέα ΕΔΕ, εξαιτίας των δηλώσεών του.

Τολμά δε να μιλά για “παραποίηση” των δηλώσεών του, όταν όλοι άκουσαν καθαρά τι είπε, και για “λάσπη” λοξοκοιτώντας και προς το συνδικαλιστικό συνάφι του καθώς φαίνεται υπάρχουν κι από κει ανοιχτοί λογαριασμοί….

«Για την παραποίηση των δηλώσεων μου και την λάσπη που δέχομαι θα προσφύγω στη ποινική και αστική δικαιοσύνη», γράφει ο κ. Μπαλάσκας και τονίζει ότι «Ένας αστυφύλακας είμαι και είναι βέβαιο πως πίσω από την μεθοδευμένη εις βάρος μου εκστρατεία λάσπης, κρύβονται και συνάδελφοι μου συνδικαλιστές».

«Τις εις βάρος μου μεθοδεύσεις από όπου και αν προέρχονται που αναίτια πικραίνουν εμένα και την οικογένεια μου, θα τις καταγγείλω στην ελληνική δικαιοσύνη την οποία υπηρετώ και εμπιστεύομαι», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter