Ο Μπαλτάκος παραδέχεται πως η ΝΔ υιοθέτησε την ατζέντα της Χρυσής Αυγής μέσω Άδωνη και Σαμαρά (Video)

Ο Μπαλτάκος παραδέχεται πως η ΝΔ υιοθέτησε την ατζέντα της Χρυσής Αυγής μέσω Άδωνη και Σαμαρά (Video)

Για το Μακεδονικό, την άνοδο της Χρυσής Αυγής και το… καλό που έκαναν στη Νέα Δημοκρατία αλλά και γενικότερα ο Αντώνης Σαμαράς και ο Άδωνης Γεωργιάδης υιοθετώντας ακροδεξιά ατζέντα, μίλησε ο Τάκης Μπαλτάκος σε τηλεοπτική του συνέντευξη το βράδυ της Τρίτης. 

Ο πρώην Νεοδημοκράτης με φιλοχρυσαυγίτικα αισθήματα τα οποία έχουν αποδειχτεί αρκετές φορές – αρκεί κάποιος να θυμηθεί τις καταγεγραμμένες συνομιλίες του με τον Ηλία Κασιδιάρη – εξυμνεί την ακροδεξιά στροφή της Νέας Δημοκρατίας και τους πρωτεργάτες της και δηλώνει ξεκάθαρα πως αυτή η στάση – ειδικά ως προς το Μακεδονικό – έχει πάρει ψηφοφόρους από τη ναζιστική Χρυσή Αυγή. 

Συγκεκριμένα ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά είπε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας την άνοδο των ποσοστών της εγκληματικής οργάνωσης ότι τα ποσοστά της θα ήταν πολύ υψηλότερα αν στη ΝΔ δεν είχε επικρατήσει η άποψη των Γεωργιάδη και Σαμαρά για το Μακεδονικό. 

«Φανταστείτε τι θα γινόταν αν δεν είχε επικρατήσει η άποψη Γεωργιάδη και Σαμαρα στη ΝΔ φανταστείτε τι θα γινόταν αυτή τη στιγμή στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έκαναν καλό μόνο στο κόμμα της ΝΔ αλλά έκαναν καλό γενικότερα».  

Δείτε το απόσπασμα στο 1:41:30

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter