Ησσονος σημασίας για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου υποκλοπές και άρθρο ΝΥΤ

Ησσονος σημασίας για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου υποκλοπές και άρθρο ΝΥΤ

Απολύτως τίποτα από όσα διαδραμματίζονται στη χώρα τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχουν σημασία για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπη Παπαδημητρίου παρά μόνο η επιβίωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Υποκλοπές, παρακολουθήσεις, ο θάνατος μιας προσφυγοπούλας στον Εβρο, τα άρθρα του διευνούς Τύπου κατά της κυβέρνησης με αποκορύφωμα αυτό των New York Times περί σαπίλας στην καρδιά της Ελλάδας είναι για τον κυβερνητικό βουλευτή ήσσονος σημασίας.

Ξεφουλκίζει μάλιστα κατά του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα αλλά και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη ότι αναγάγουν αυτά τα εξαιρετικά ήσσονος σημασίας για αυτόν θέματα σε ζητήματα εθνικής σημασίας.

Μάλιστα ειδικά τις υποκλοπές τις χαρακτήρισε ως «ανοησίες της ΕΥΠ» μη θέλοντας να θυμάται ότι επικεφαλής της είναι από την πρώτη ημέρα διακυβέρνησης της χώρας από το κόμμα του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ηταν τόσο εμφανής η αγωνία του για τη δύσκολη θέση που βρέθηκε ως καλεσμένος στον ΑΝΤ1 που οι δικαιολόγιες του άφησαν άναυδους παρουσιαστές και τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης

Νέο «χαστούκι» από New York Times στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις υποκλοπές: «Ολοφάνερη σήψη στην καρδιά της Ελλάδας»

Ποιος είναι ο Αλεξάντερ Κλαπ που έγραψε για τη «σαπίλα στη καρδιά της Ελλάδας» στους New York Times

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter