Ο Μπαρόζο, ο Μητσοτάκης και οι «ιθαγενείς»

Ο Μπαρόζο, ο Μητσοτάκης και οι «ιθαγενείς»

Και_x000D_
κει που ο αξιότιμος αρχηγός της ΝΔ είναι στριμωγμένος, γιατί από τη μια η_x000D_
κοινωνική και οικονομική ατζέντα της κυβέρνησης τον έχει κάνει να ψελλίζει_x000D_
νεοφιλελεύθερα φληναφήματα, ενώ από την άλλη η υπόθεση Ν. Γεωργιάδη τον έχει_x000D_
καταρρακώσει ηθικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε τρόπο να… απαντήσει. 

Δεκαπέντε ημέρες κατέχει την πρωτιά αναφοράς του ονόματός του –και μάλιστα με ιδιαίτερα αρνητικό τρόπο για την υπόθεση του συνεργάτη του Νίκου Γεωργιάδη– στα social media σύμφωνα με τις ειδικές μετρήσεις. Το ίδιο αρνητική και η αναφορά στη στάση της ΝΔ για τα κοινωνικά, εργασιακά και οικονομικά θέματα (έξοδος στις αγορές κ.λπ.).

Ετσι λοιπόν ανακαλύφθηκε ο… ξεχασμένος Ζοζέ Μπαρόζο. Μας είπε ότι έρχεται ο Μητσοτάκης, γι’ αυτό όλα πάνε προς το καλύτερο. Βγήκαν καπάκι και μισή ντουζίνα δημοσκοπήσεις (λέει…) που δίνουν μπροστά με αστρονομικά ποσοστά τη ΝΔ και το πράγμα κάπως ίσιωσε (;) σε επίπεδο εντυπώσεων.

Τώρα αν είναι τυχαίο (από πλευράς timing) ότι κοινοποιήθηκαν και τα σχετιζόμενα με τη μεγάλη τραγωδία στο Μάτι, το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω.

Θα μου πείτε ότι έτσι είναι το «πολιτικό παίγνιο». Αλλά, όπως έλεγαν και οι παλιότεροι, με… δημοσκοπήσεις δεν βάφονται αυγά. Ακόμη και αν στην μπογιά προσθέσεις ολίγη από Μπαρόζο. ΥΓ.: Για πρώτη φορά, λέει, από την εκδήλωση της ελληνικής κρίσης το ΔΝΤ διατύπωσε, στην ετήσια έκθεσή του για την Ελλάδα, μετριοπαθείς κρίσεις για την πορεία της οικονομίας το 2018. Προφανώς ήταν που ήξεραν και αυτοί ότι το ’19 θα κυβερνήσει «ο γόνος των νόμιμων ιδιοκτητών της χώρας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter