Ο Μπέος… Νέρωνας: «Μη χαλάτε τη γιορτή!», ενώ ένα σκάφος καιγόταν

Ο Μπέος… Νέρωνας: «Μη χαλάτε τη γιορτή!», ενώ ένα σκάφος καιγόταν

Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος αναψυχής που ήταν αγκυροβολημένο στην παραλία του Βόλου την ώρα που γινόταν χριστουγεννιάτικη γιορτή την Τρίτη.

Οσοι το αντιλαμβάνονται παρακολουθούν άναυδοι ή ψάχνουν για πυροσβεστήρες. Οχι ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος που ακούγεται να φωνάζει: «Ρε μη χαλάτε τη γιορτή!».

Μάλιστα είναι ξεκάθαρο ότι έχει αντιληφθεί ότι το σκάφος έχει τυλιχθεί στις φλόγες και δεν ενδιαφέρεται για αυτό και την τύχη των επιβατών αλλά για τη διασκέδαση: «Καλά είμαστε, ας τό ‘περνε», συνεχίζει.

«Τού είπε κανείς να τ’ αφήσει εκεί;», συνεχίζει με τη γνωστή μαγκιά, ενώ το σκάφος είναι κανονικά δεμένο στο λιμάνι και οι επιβάτες του προφανώς κινδυνεύουν.

«Θα καούν», λέει μια κυρία, αλλά ο Αχιλλέας Μπέος φωνάζει από το μικρόφωνο: «Γιορτάζουμε σήμερα. Γιορτάζει όλος ο Βόλος, όλη η ανθρωπότητα!». Μας θύμισε τον Νέρωνα που έβλεπε τη Ρώμη να καίγεται και έπαιζε λύρα.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr το σκάφος πήρε φωτιά από τα φαναράκια που έπεσαν επάνω του και γρήγορα το πάνω μέρος του τυλίχθηκε στις φλόγες.

Με παρέμβαση της Πυροσβεστικής και των ιδιοκτητών με τη βοήθεια πυροσβεστήρων τελικά σβήστηκε η πυρκαγιά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter