Ο Μπιλ Μάρεϊ στο Ελληνικό Περίπτερο του Φεστιβάλ Καννών

Ο Μπιλ Μάρεϊ στο Ελληνικό Περίπτερο του Φεστιβάλ Καννών

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ) φιλοξένησε σήμερα στο Ελληνικό Περίπτερο του Φεστιβάλ των Καννών τον Μπιλ Μάρεϊ και τους συνεργάτες του με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «New worlds: The cradle of civilization», που θα γίνει απόψε, στις Ειδικές Προβολές του επίσημου προγράμματος του φεστιβάλ.

Η ταινία αυτή έχει ως συμπαραγωγό της την ελληνική εταιρεία Neda Film της Αμάντας Λιβανού και η προώθησή της υποστηρίζεται από τη διεύθυνση Hellas Film του ΕΚΚ.

Ο Μπιλ Μάρεϊ  συναντήθηκε  με εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου στο Ελληνικό Περίπτερο για να τους μιλήσει για το «New worlds: The cradle of civilization» που είναι η κινηματογραφημένη συναυλία-παράσταση στο Ηρώδειο τον Ιούνιο του 2018. Ο διάσημος ηθοποιός εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα αναφερόμενος θερμά για την εμπειρία που έζησε στην Αθήνα.

Επίσης, κατά την επίσκεψή του αυτή στο Ελληνικό Περίπτερο ο Μpil Μάρεϊ ενημερώθηκε από την Hellas Film για τον ελληνικό κινηματογράφο και για τον στρατηγικό στόχο του ΕΚΚ να ενισχύσει τη θέση της Ελλάδος στον παγκόσμιο κινηματογραφικό χάρτη.

Στο «New worlds: The cradle of civilization» εμφανίζονται ο Μπιλ Μάρεϊ και οι μουσικοί Jan Vogler, Mira Wang, Vanessa Perez.

Οι συντελεστές της ταινίας:

Σκηνοθεσία: Andrew Muscato

Παραγωγή: Dorn Music, Neda Film & Mahukari Media

Παραγωγοί: Tanja Dorn, Αμάντα Λιβανού, Bill Murray, Andrew Muscato, Jan Vogler

Συμπαραγωγοί: Karen Duffy, Έμμα Δοξιάδη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter