Ο Μπιμπίλας βάζει στη θέση του τον Λιγνάδη: «Λυπάμαι, σε γνώρισα στα στρουμφάκια της ΕΡΤ»

Ο Μπιμπίλας βάζει στη θέση του τον Λιγνάδη: «Λυπάμαι, σε γνώρισα στα στρουμφάκια της ΕΡΤ»

Νέα αιχμηρή απάντηση μετά τα όσα κατέθεσε στο υπόμνημά του ο Δημήτρης Λιγνάδης στο οποίο μεταξύ άλλων τα βάζει με τους ηθοποιούς του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) λέγοντας πως τον φθονούν, έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας τον οποίο ο Λιγνάδης χαρακτηρίσει «μέτριο ηθοποιό».

Σε νέα του ανάρτηση στο facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας έριξε το… καρφί του στον Δημήτρη Λιγνάδη και εξέφρασε τον οίκτο του για τις εξελίξεις.

«Λυπάμαι…..Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή…μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια…. πρόσφατα Εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης..Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρωσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας….Λυπάμαι Δημητρη…..» γράφει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι στο υπόμνημά του ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος αναμένεται να πάρει το δρόμο για τη φυλακή αφού κρίθηκε προφυλακιστέος, ανέφερε χαρακτηριστικά για το ΣΕΗ.

«Η υπόθεση αυτή είναι κατασκευασμένη από δικηγόρους που είναι νομικοί σύμβουλοι του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και ως υποδομή έχει την ευθεία αντιπαράθεση εδώ και χρόνια με τα πρόσωπα που συγκροτούν το διοικητικό συμβούλιο για τον τρόπο που διαχειρίζονται τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαράθεσης υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εμού και αυτών και ιδίως με τον πρόεδρο αυτής και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος συμπτωματικά και όχι αξιοκρατικά βρίσκεται σε αυτή τη θέση», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο απολογητικό του υπόμνημα ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter