«Ο Μπίντερμαν και οι εμπρηστές» του Μαξ Φρις στην «Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου-Καλαμπόκη»

Από τη στιγμή που ο πρώτος εμπρηστής θα πατήσει το πόδι του στο κατώφλι του κου Μπίντερμαν, ο σπιτονοικοκύρης νιώθει πως κάτι πρόκειται να συμβεί…

Ανησυχία, υποψίες, φόβος, μια αλληλουχία συναισθημάτων που δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν αμέτοχο. Ο κος Μπίντερμαν είναι ένας αστός με πλήρη συναίσθηση των πραττομένων του και ό,τι θα ακολουθήσει την πρώτη παραχώρησή του, είναι με τόση ακρίβεια προκαθορισμένο, ώστε θα έλεγες πως διευθύνεται από την αόρατη εκείνη δύναμη, που οι άνθρωποι συνηθίζουν να ονομάζουν Μοίρα.

Το έργο γράφτηκε από τον Μαξ Φρις το έτος 1953 και παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Schasupielhaus της Ζυρίχης στις 29 Μαρτίου 1958

INFO

«Ο Μπίντερμαν και οι εμπρηστές» του Μαξ Φρις στην «Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου-Καλαμπόκη»

μετάφραση Νάσος Βαγενάς

Από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Τέχνης Πλους

Σκηνοθεσία: Ειρήνη Μελά

Θέατρο «Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου-Καλαμπόκη», Αθ. Διάκου και Τζιραίων 13, μετρό Ακρόπολης

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: 17-18-19 / 24-25-26 & 31 Μαρτίου και 01 Απριλίου 2017

Ώρα έναρξης: Παρασκευή & Σάββατο 21.00, Κυριακή 19:30

Είσοδος: 8 €

Σκηνικά/Κοστούμια: Η ομάδα

Μουσική επιμέλεια: Η ομάδα

Διανομή: Παναγιώτης Φάρμας (Θεόφιλος Μπίντερμαν), Χρήστος Χρηστίδης (Τζότζεφ Σμιτς), Δημήτρης Στέφος (Βίλχεμ Μαρία Αϊζενρινγκ), Άντα Χρυσού (Μπαμπέτ Μπίντερμαν), Μαρία Μαθιουδάκη (Άννα/Χορός), Βασίλης Χρυσολωράς (θεωρητικός/Αστυνομικός/Χορός), Γιούλη Χρυσού (χορός), Γαρυφαλλιά Μαρούλη (χορός).

Πρεμιέρα 17 Μαρτίου & για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΛΒΟΥ - ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ»,

Αθ. Διάκου και Τζιραίων 13, μετρό Ακρόπολης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 6937 030 858 , 6973 391 214

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.