O Mπογδάνος «έκανε τα δέοντα» για να ακυρώσει απόφαση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου!

O Mπογδάνος «έκανε τα δέοντα» για να ακυρώσει απόφαση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου!

Η πρόθεση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου να παρασημοφορήσει τον διασώστη προσφύγων Ιάσονα Αποστολόπουλου «σκόνταψε» σε μια απροκάλυπτη παρέμβαση με φανερό πρωταγωνιστή τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο και προφανή ανάμειξη της ίδιας της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, την παρασημοφόρηση του κ. Αποστολόπουλου, επρόκειτο να ανακοινώσει σήμερα η κυρία Σακελλαροπούλου, με ευκαιρία την 47η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Ο Ιάσων Αποστολόπουλος έχει διακριθεί διεθνώς για τη πολυετή συνεισφορά του στη διάσωση των προσφύγων στη Μεσόγειο και σήμερα συνεργάζεται με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα σε επιχειρήσεις διάσωσης προσφύγων και μεταναστών από την Λιβύη και την Αφρική.

Εχει βραβευθεί από τον δήμαρχο του Παλέρμο που τον ανακήρυξε επίτιμο δημότη και το υπουργείο Ναυτιλίας της Δανίας του απένειμε το Ναυτικό Βραβείο 21 για τις διασώσεις του στη ζώνη της Μάλτας.

Με τον 37χρονο διασώστη επικοινώνησε η προεδρία της Δημοκρατίας και του ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων που θα παρασημοφορήσει η πρόεδρος, με απόφαση της ίδιας της κυρίας Σακελλαροπούλου που γνωρίζει και παρακολουθεί το έργο του. Όπως αναφέρει το tvxs.gr, χθες μάλιστα Παρασκευή, του ζητήθηκε η ακριβής ιδιότητα του για να συμπεριληφθεί στο σχετικό ΦΕΚ.

Σε χθεσινό τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, με τίτλο «Οι προσωπικότητες που θα παρασημοφορήσει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου» αναφέρεται σχετικά ότι θα του απονεμηθεί ο Χρυσός Σταυρός του Τάγματος του Φοίνικος.

Όμως αργά χθες το βράδυ, ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Μπογδάνος έσπευσε να… ενημερώσει μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ότι «ο επιθετικός επικριτής της πολιτικής υπεράσπισης των συνόρων της Ελληνικής Δημοκρατίας αλλά και συνολικά των Σωμάτων Ασφαλείας, ΔΕΝ θα τιμηθεί αύριο από την πρόεδρο, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί».

Και στη συνέχεια, σχολιάζοντας στο facebook τις παρόμοιες απόψεις κι άλλων «αγανακτισμένων» οπαδών του, που ρωτούσαν αν.. «προλάβαμε τέτοια ξεφτίλα», έγραψε: «Έγιναν τα δέοντα».

Με ποια δικαιοδοσία άραγε ή τι περισσότερο γνώριζε ο βουλευτής της ΝΔ και έσπευσε να ανακοινώσει θέμα που αφορούσε απόφαση της προεδρίας της Δημοκρατίας;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter