Ο Μπογδάνος απειλεί γιατί δημοσίευσαν φωτογραφία του στη Νάξο με πούρο ενώ η Ελλάδα καιγόταν

Ο Μπογδάνος απειλεί γιατί δημοσίευσαν φωτογραφία του στη Νάξο με πούρο ενώ η Ελλάδα καιγόταν

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος τα ‘βαλε τώρα με σελίδα του Instagram (και του facebook) που καταγγέλλει την αστυνομική βία.

Αφορμή ήταν η ανάρτηση φωτογραφίας του βουλευτή, στη Νάξο όπου βρίσκεται, ενώ καπνίζει πούρο την ώρα που η Ελλάδα καίγεται (η φωτογραφία δεν διαψεύσθηκε από τον ίδιο τον βουλευτή).

Όπως αναφέρει η σελίδα μάλιστα στις επιπλήξεις του κόσμου για την κυβερνητική διαχείριση των πυρκαγιών απάντησε ότι θα καλέσει την προσωπική του αστυνομική φρουρά να επέμβει.

Η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας προκάλεσε την οργή του και όπως αναφέρει η ίδια η σελίδα ο βουλευτής της Ν.Δ., σε μήνυμά του που έλαβε, θεωρεί πως η ανάρτηση τον προσβάλλει και τον στοχοποιεί.

Τους καλεί μάλιστα να κατεβάσουν την ανάρτηση και να την αντικαταστήσουν με άλλη που θα απολογείται για την προσβολή στο πρόσωπό του περιλαμβάνοντας τη φράση:

«Σε προηγούμενη ανάρτησή μας προσβάλαμε με τρόπο απαράδεκτο τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, στον οποίο ζητάμε συγγνώμη, καθώς ουδεμία πρόθεση είχαμε να τον στοχοποιήσουμε, ούτε να θίξουμε με οποιονδήποτε τρόπο»

Απειλεί μάλιστα ο βουλευτής πως σε διαφορετική περίπτωση επιφυλάσσεται των νομίμων δικαιωμάτων του.

Όπως αναφέρει σε απάντησή της η σελίδα, η απάντησή του βουλευτή φανερώνει την αδιανόητη έπαρση που διακατέχει τους κυβερνώντες αυτήν την στιγμή «καθώς πιστεύουν ότι τίποτα δεν τους κουνάει».

Διαβάστε την τελευταία ανάρτηση του copwatch.gr

«Λάβαμε αυτό το μήνυμα από τον @constantinosbogdanos πριν λίγη ώρα. Αφορούσε την τελευταία μας ανάρτηση στο Instagram, στην οποία γνωστοποίησαμε το γεγονός ότι επιφανής βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος καπνίζει την πουράκλα του παραθερίζοντας στην Νάξο, ενώ η χώρα φλέγεται από τις εγκληματικές αμέλειες του κόμματος του. Η απάντησή του φανερώνει την αδιανόητη έπαρση που διακατέχει τους κυβερνώντες αυτήν τη στιγμή, πιστεύουν ότι τίποτα δεν τους κουνάει.
Πιστεύει κανείς/καμιά από εδώ ότι πρεπει να κατεβάσουμε την ανάρτηση και να ζητήσουμε συγγνώμη στον εθνικό ρουφιάνο;
Τέλος παραθέτουμε ένα ποίημα του κ. Μπογδάνου και του το αφιερώνουμε.
“Ακόμα αναπνέει, καυτός συνεαυτός αργόμισθος,»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter