Ο Μπογδάνος απειλεί πολίτες με μηνύματα στο Twitter: «Δεν ξέρεις με ποιον έμπλεξες…»(!)

Ο Μπογδάνος απειλεί πολίτες με μηνύματα στο Twitter: «Δεν ξέρεις με ποιον έμπλεξες…»(!)

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος απειλεί τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά πολίτες με μηνύσεις, αγωγές και… αποζημιώσεις.

Συγκεκριμένα, με ιδιωτικό μήνυμα στρέφεται εναντίον πολίτη, που βρίσκεται στο Twitter με το ονοματεπώνυμό του, εκσφενδονίζοντας απειλές και φράσεις τύπου: «δεν ξέρεις με ποιον έμπλεξες Βασιλάκη», φρασεολογία η οποία μόνο σε βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου δεν παραπέμπει. «Μη δημοσιοποιήσεις αυτή την ιδιωτική επικοινωνία, δεν θα σε λυπηθώ, όπως κάνω τώρα»(!) γράφει μεταξύ άλλων. Φυσικά, κάπου εμπλέκει και τον Παύλο Πολάκη γιατί… παντού χωράει ένας Πολάκης στο μυαλό του Κ. Μπογδάνου…

Φυσικά, αυτή δεν είναι και η μοναδική περίπτωση. Δημοσίως, πριν από μερικές ώρες, στράφηκε εναντίον μίας νεαρής γυναίκας στο Twitter, γράφοντας το εξής: «Κατηγορείτε λοιπόν δημόσια κυβερνητικό βουλευτή για ρατσιστικές αντιλήψεις. Θέλετε να το αποδείξετε ενώπιον της δικαιοσύνης; Αν ναι, τα στοιχεία σας και πάμε. Αν όχι, με συκοφαντείτε. Και συκοφάντες coaches δεν ταιριάζουν στην @icfteamcoaching. Μπήκατε στον χορό; Θα χορέψετε».

Για να λάβει την απάντηση: «Τα στοιχεία μου δεν τα έχω κρύψει ποτέ. Εδώ λοιπόν ο βουλευτής με την ασυλία του, απειλεί και εκφοβίζει πολίτη», παραθέτοντας το σχετικό Tweet.

Φυσικά συμπεριφορές όπως απειλές και εκφοβισμός, δεν αρμόζουν σε βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου. Το ερώτημα είναι εάν στη ΝΔ το επικροτούν όλο αυτό…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter