Ο Μπογδάνος έκανε «ακτινογραφία» στον Αντετοκούνμπο και απεφάνθη!

Ο Μπογδάνος έκανε «ακτινογραφία» στον Αντετοκούνμπο και απεφάνθη!
Από συγκέντρωση κατά μεταναστών και προσφύγων κοντά στην πλατεία Βικτωρίας από ομάδες πολιτών που αυτοαποκαλούνται «Επιτροπές Κατοίκων», Αγίου Παντελεήμονα και πλατεία Αμερικής, την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020. Στο κέντρο ο βουλευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Μέσα σε όλους που χειροκρότησαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την «ολοκληρωτική» επιτυχία του ήταν και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και οπαδός του «νόμος και τάξη», Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο κ. Μπογδάνος απεφάνθη λοιπόν πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι Έλληνας πολίτης και μας κάνει περήφανους.

Το γιατί, το εξηγεί ο ίδιος:

  • Γιατί είναι Χριστιανός Ορθόδοξος
  • Γιατί είναι Αθηναίος γέννημα-θρέμμα

Δηλαδή αν δεν ήταν Χριστιανός και ήταν Καθολικός στο θρήσκευμα, μας χάλαγε η σούπα…

Το ίδιο ίσως αν δεν είχε γεννηθεί στην Αθήνα, αλλά στη Θράκη… Ακόμα χειρότερα αν δεν είχε γεννηθεί στην Ελλάδα

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος:
«Έλληνας πολίτης, Χριστιανός Ορθόδοξος και Αθηναίος γέννημα-θρέμμα είναι ο φετινός MVP της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ, All-Star MVP και MVP των τελικών, που κέρδισε το τρόπαιο με τους Milwaukee Bucks.
Η είδηση είναι πραγματικά πρωτάκουστη και μας κάνει υπερήφανους. Εύγε, Γιάννη!»

Δεν είναι πολύς καιρός πάντως που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «σιγοντάριζε» τον Τάκη Θεοδωρόπουλο όταν ο τελευταίος βγήκε από τα ρούχα του που υπήρχε «μαύρος» στην αφίσα της επιτροπής «Greece 2021».

Ο κ. Θεοδωρόπουλος αρχικά εξέφρασε την αντίθεσή του για την επιλογή του Έλληνα άσου δηλώνοντας «δε μπορεί στα 200 χρόνια να βάλεις ένα μαύρο στην εθνική σου ιστορία. Όπως και να το κάνουμε στα πρώτα αυτά 200 χρόνια δεν υπήρχανε μαύροι στην εθνική μας ιστορία. Υπήρχαν γυναίκες ηρωίδες, αλλά μαύρους δεν είχαμε».

Προχωρώντας ακόμη περισσότερο απέδωσε την επιλογή της Επιτροπής στο ότι «απλώς θέλουν να είναι σαν τις σειρές του Netflix που βάζουν και ένα μαύρο γιατί πρέπει να υπάρχει στην υπόθεση».

Στο σημείο αυτό ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος παρενέβη λέγοντας συγκεκριμένα:

«Δεν βάζουν έναν μαύρο. Βάζουν έναν μαύρο να παίζει τον καλό. Δυστυχώς, λυπάμαι, θα πρέπει να το κάνω. Όταν βλέπετε μία σειρά του Netflix ο εγκληματίας είναι πάντα, πάντα ο άντρας ο στρέιτ, ο λευκός! Τέλος, δεν έχει δεύτερη κουβέντα».

 

Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε tweet του είχε περιγράψει από τότε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως «ελληνορθόδοξο παιχταρά» και οι ενστάσεις του για την αφίσα ήταν αλλού…

«Σοβαρά, σ´αυτήν εδώ τη γραφιστική άσκηση σας χάλασε ο ελληνορθόδοξος παιχταράς, αλλά σας πέρασε στο ντούκου το απαράδεκτο άλμα-χάσμα από τον Περικλή στον Κολοκοτρώνη, που αφήνει τον Αλέξανδρο στους Σκοπιανούς και ξεγράφει το Βυζάντιο από την ιστορία μας;; Όντως, πατριώτες;», έγραφε.

Όπως και να’χει για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ο οποίος έχει αναδείξει το προσφυγικό κεντρικό σημείο της ρητορικής του-, υπάρχουν ορισμένες «εξαιρέσεις» για όσους καταφέρνουν να ξεφύγουν από την φτώχεια και την οδύνη της προσφυγιάς…

Τότε τους χειροκροτεί…

Οι υπόλοιποι είναι παιδιά κατώτερου Θεού που καμιά φορά ξεφεύγουν και διαπρέπουν! 

Τότε το σύστημα προσπαθεί να πάρει τα εύσημα που δεν του ανήκουν!

Διαβάστε επίσης: 

Όταν Πλεύρης, Βορίδης και Άδωνης ξεχείλιζαν από ρατσισμό! (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter