Ο Μπογδάνος φαντασιώνεται τη δεκαετία του ’50 με τα «αβάπτιστα τέκνα» του Τσίπρα

Ο Μπογδάνος φαντασιώνεται τη δεκαετία του ’50 με τα «αβάπτιστα τέκνα» του Τσίπρα

Σε μια ακόμη θλιβερή ανάρτηση προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αυτή τη φορά με αφορμή το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, πέραν της κριτικής που δικαιούται να ασκήσει ακόμη και σε ένα τόσο δευτερεύον θέμα όπως οι τυπικές ευχές ενός πολιτικού αρχηγού για μια μεγάλη γιορτή, προχώρησε σε μια προσωπική επίθεση, μέσα από την οποία δεν άφησε στο απυρόβλητο ούτε καν τα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα. Στο ίδιο μήκος κύματος, σχολίασε και την προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα και της συντρόφου του Μπέτυς Μπαζιάνα, να μην παντρευτούν.

Ο κ. Μπογδάνος αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα στην ανάρτησή του κάνει λόγο για «άθεο, άθρησκο, ανύμφευτο με αβάπτιστα τέκνα κι εντελώς αθεόφοβο» που «αραδιάζει προσωνύμια της Παναγίας για ψηφαλάκια».

https://twitter.com/bogdanosk/status/1294772854786076674/photo/1

Βεβαίως ο κ. Μπογδάνος γνωρίζει πολύ καλά ότι ο χαρακτηρισμός «αβάπτιστο» έχει πάψει να χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες, πόσω μάλλον ότι η απουσία βάπτισης για έναν άνθρωπο δεν θεωρείται κάτι επιλήψιμο στις σύγχρονες κοινωνίες. Από την άλλη όμως, μάλλον ακριβώς αυτό είναι που ενοχλεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό «αβάπτιστο» για τα παιδιά του πολιτικού του αντιπάλου, ακριβώς επειδή φαντασιώνεται την επιστροφή της κοινωνίας στη δεκαετία του ’50 και του ’60.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter