Ο Μπογδάνος, η θεία κοινωνία και το σχόλιο για την Έλενα Ράπτη (Video)

Ο Μπογδάνος, η θεία κοινωνία και το σχόλιο για την Έλενα Ράπτη (Video)

«Αιχμή» για την Έλενα Ράπτη επιφύλασσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με αφορμή τη θεία κοινωνία.

«Αν κοινωνήσω πριν από το Πάσχα, δεν θα σας το πω εδώ στην εκπομπή. Είναι μια δική μου πνευματική, προσωπική, θρησκευτική ανάγκη και ενέργεια», είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Mega.

Όταν ρωτήθηκε εάν «φωτογραφίζει» με αυτό τον τρόπο την Έλενα Ράπτη απάντησε: «Όχι δεν το γνωρίζω καν. Ίσως έγινε σε πρωιμότερο στάδιο της έξαρσης της ασθένειας. Η καλή συνάδελφος σήμερα με τα νέα δεδομένα ίσως να μην έκανε αυτή τη δήλωση».

Σημειώνεται πως η βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της πως «Εγώ σήμερα κοινώνησα, και θα συνεχίσω να κοινωνώ».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μπογδάνος, επίσης βουλευτής ΝΔ όπως η Έλενα Ράπτη, μας ενημέρωσε πως: «Πέρσι με την γυναίκα μου νηστέψαμε όλη τη Σαρακοστή και δεν κοινωνήσαμε γιατί δεν μας βγήκε στο πρόγραμμα, κοινωνήσαμε δύο εβδομάδες μετά».

Λίγο νωρίτερα βέβαια είχε πει «Η δική μου άποψη είναι ότι σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα θα πρέπει να ακούμε τους ειδικούς, τους γιατρούς, τους επιστήμονες και σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό να μην το διαφημίζουμε». 

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να μαλώσει όλους εκείνους που με… τουπέ υποστηρίζουν «εγώ θα πάω να κοινωνήσω» αλλά όπως λέει ο κ. Μπογδάνος δεν έχουν καν… πνευματικό: «Ότι γίνεται σε κάθε άλλο τομέα θα πρέπει να εφαρμόζεται και στο ζήτημα των εκκλησιαστικών πραγμάτων. Όχι μόνο στο θέμα του κορονοϊού αλλά σε οτιδήποτε. Εγώ σας λέω, ότι με θλίβει ότι πολλοί πάνε να πουλήσουν μαγκιά και τσαμπουκά. Δηλαδή ρε μάγκες δεν έχετε κάνει τον σταυρό σας ποτέ, δεν γνωρίζετε τι είναι η θεία λειτουργία, δεν ξέρετε τι είναι η μετάληψη, δεν έχετε πνευματικό, είστε αθεόφοβοι και ξαφνικά όλοι μου αποκτήσατε και τουπέ “εγώ θα πάω να κοινωνήσω”».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter