O Μπογδάνος και το μάστερ στην αναλυτική φιλοσοφία

O Μπογδάνος και το μάστερ στην αναλυτική φιλοσοφία

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει βρεθεί σε πάνελ εκπομπής και με τους παραληρηματικούς ισχυρισμούς του προσπαθεί να πείσει πως αυτά που λέει όχι μόνο είναι σωστά, αλλά πάνω απ΄όλα είναι λογικά. 

Αυτή τη φορά, ο βουλευτής της ΝΔ βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο πάνελ της εκπομπής του Kontra Channel και με τον μοναδικό τρόπο σκέψης που διαθέτει επιχείρησε να αποδείξει ότι πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα βρίσκονται πίσω από την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο. 

«Είναι όλοι αριστεροί σύντροφοι; Ναι. Είναι οι συγκεκριμένοι τρομοκράτες ακροαριστεροί; Ναι. Οι ακροαριστεροί έχουν υπάρξει αριστεροί;Ναι. Άρα είναι πρώην σύντροφοι με όλους τους αριστερούς. Ναι. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας αριστερός; Ο ίδιος τουλάχιστον λέει πως ναι. Άρα είναι ο Αλέξης Τσίπρας πρώην σύντροφος με τους ακροαριστερούς που πήραν τον δρόμο της ένοπλης βίας; Ναι». 

Με αυτόν τον… απλό συλλογισμό δια της απαγωγής ο «γαλάζιος» βουλευτής προκάλεσε την αντίδραση όσων βρισκόντουσαν στον πάνελ οι οποίοι έσπευσαν να του πουν πως ο συλλογισμός του κάθε άλλο παρά λογικός είναι. Εκείνος όμως έβαλε αμέσως τα πράγματα στη θέση τους υπενθυμίζοντας σε όσους είχαν τολμήσει να το ξεχάσουν πως μεταξύ άλλων διαθέτει και Μάστερ στην αναλυτική φιλοσοφία από κολέγιο του Λονδίνου και μάλιστα αναγνωρισμένο από το ελληνικό κράτος, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο ίδιος, όχι ότι κι ότι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter