Ο Μπογδάνος κατακρίνει Καραμανλή για το κατέβασμα των αφισών κατά των αμβλώσεων

Ο βουλευτής της ΝΔ Μπογδάνος

Τέθηκε ξανά σε λειτουργία το ακροδεξιό ανάχωμα της ΝΔ.

Δεν έχασε την ευκαιρία να παρέμβει στο θέμα των τελευταίων δύο ημερών ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, λειτουργώντας για μια ακόμη φορά ως ανάχωμα του κόμματός του ώστε να συγκρατήσει «εντός των τειχών» το ακροδεξιό ακροατήριο της ΝΔ που απογοητεύτηκε από την εντολή απόσυρσης της αντιδραστικής διαφήμισης που έδωσε το υπουργείο Μεταφορών.

Μιλώντας στον ρ/σ Θέμα ο κ. Μπογδάνος επιχείρησε με έντεχνο τρόπο να μεταθέσει το κέντρο βάρους της συζήτησης, τονίζοντας ότι «έγινε εσφαλμένη ανάγνωση της καμπάνιας» καθώς «κανείς δεν συζητά ή θέτει υπό αίρεση το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Δεν είναι καν αυτό το περιεχόμενο του μηνύματος που τελικά λογοκρίθηκε. Η εκστρατεία τοποθετείται υπέρ της μη άσκησης ενός δικαιώματος που δεν αμφισβητείται. Γιατί αυτό το πράγμα περιορίζεται και κατεβαίνει;».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.