Ο Μπογδάνος με το ένα πόδι στην Κ.Ο. της ΝΔ: «Έχουμε όλοι θέση στην πλειοψηφία»

Ο Μπογδάνος με το ένα πόδι στην Κ.Ο. της ΝΔ: «Έχουμε όλοι θέση στην πλειοψηφία»
Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: "Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Γαλλικής Δημοκρατίας για την εγκαθίδρυση στρατηγικής εταιρικής σχέσης για τη συνεργασία στην άμυνα και την ασφάλεια". (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Μετά το κλείσιμο του ματιού από τον Γιώργο Γεραπετρίτη, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πήρε τη σκυτάλη και παρουσιάστηκε στη Βουλή -δύο μέρες μετά τη διαγραφή του- ως εν δυνάμει βουλευτής της πλειοψηφίας.

Παραχωρώντας δηλώσεις από το περιστύλιο του Κοινοβουλίου έπειτα από την ψηφοφορία για την ελληνογαλλική συμφωνία, ο ακροδεξιός πρώην δημοσιολόγος του ΣΚΑΪ και νυν ανεξάρτητος (;) βουλευτής, δήλωσε:

«Ψήφισαν 158 από την πλευρά της ΝΔ υπέρ μίας εξαιρετικά σημαντικής και θεμελιώδους σημασίας για τη χώρα αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία. Έχουμε όλοι θέση στην πλειοψηφία που ψηφίζει σημαντικά νομοσχέδια και σημαντικές συμφωνίες σαν τη σημερινή».

Απ΄ ό,τι φαίνεται, ο βουλευτής που έδωσε στη φόρα ονόματα νηπίων αντιλαμβάνεται τον εαυτό ως μέλος της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, αυξάνοντας τον αριθμό της Κ.Ο. της ΝΔ και πάλι στους 158 βουλευτές.

Μετά την πιο σύντομη αποϋπουργοποίηση εξαιτίας του φιάσκου με τον Ευάγγελο Αποστολάκη, η ΝΔ θα μπορεί να επαίρεται και για την πιο γρήγορη επαναφορά διαγραμμένου βουλευτή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter