Ο Μπογδάνος ονειρεύεται διώξεις κατά των «κόκκινων φασιστών»

Ο Μπογδάνος ονειρεύεται διώξεις κατά των «κόκκινων φασιστών»

Μπορεί η δεξιά να θέλει να καρπωθεί εκλογικά και μικροπολιτικά την απόφαση του Εφετείου για τη Χρυσή Αυγή, ωστόσο δεν κρύβεται εύκολα.

Αφού αρκετοί φασίστες και ακροδεξιοί βρήκαν καταφύγιο στην δεξιά παράταξη, ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα τους χωρίς κανένα άρωμα δημοκρατίας και με αρκετό θράσος.

Και αφού ο Στέλιος Πέτσας έδωσε το κυβερνητικό πρόσταγμα -σε γραμμή Μητσοτάκη- για ίσες αποστάσεις απέναντι «στα άκρα» ή απλά για τη θεωρία των δύο άκρων, άνοιξαν τα στόματα των ακροδεξιών εντός του κόμματος για να ολοκληρώσουν το όνειρό τους, μια κοινωνία με περιορισμούς στις ιδέες και στην ελευθερία της έκφρασης. Προσπαθούν εξάλλου να το κάνουν και με τα ΜΜΕ.

Την σκυτάλη πήρε ο γνωστός Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο οποίος μέσω facebook μιλά για τον κόκκινο φασισμό.

Εννοείται πως δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον πρώην δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ που συνομιλούσε με τους σήμερα καταδικασμένους χρυσαυγίτες… στο όνομα της (δικής τους) Δημοκρατίας:

«Οι μαύροι φασίστες αντιμετωπίστηκαν όπως πρέπει: Με τους θεσμούς και τους νόμους.

Αν σειρά δεν πάρουν άμεσα οι κόκκινοι φασίστες, αν δεν παύσει πια κάθε προνομιακή μεταχείριση αριστερών και αριστεριστών που παρανομούν κατά σύστημα, η δημοκρατία θα πληρώσει εν καιρώ βαρύ τίμημα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter