Ο Μπογδάνος συγκρίνει τους νεκρούς στο Μάτι με τον κορονοϊό και η «Καθημερινή» τον επαναφέρει στην τάξη! (Video)

Ο Μπογδάνος συγκρίνει τους νεκρούς στο Μάτι με τον κορονοϊό και η «Καθημερινή» τον επαναφέρει στην τάξη! (Video)

Η έκφραση «καπηλεία νεκρών» δεν είναι καθόλου άγνωστη στη Νέα Δημοκρατία. Το έκανε με τη Μάνδρα, με το Μάτι για κομματικά οφέλη, το έκανε και με την Marfin.

Αυτή τη φορά, στην ανάλογη αριθμητική θανάτων, συγκρίνοντας ανόμοιες καταστάσεις με στόχο το κομματικό όφελος (τις ψήφους δηλαδή) ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, συγγενικού ΜΜΕ της Καθημερινής, προσπάθησε να τα βάλει στο ζύγι κατά την τηλεοπτική του αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Την ώρα που συζητούσαν για τους τρεις νεκρούς της Marfin, ο κ. Παπαχριστόπουλος κατηγόρησε τη ΝΔ για πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας αυτής, υπογραμμίζοντας ότι η Ν.Δ. λειτούργησε με τον ίδιο τρόπο σε όποια άλλη τραγική ιστορία υπήρξαν νεκροί. «Εκμεταλλεύεστε με άκομψο τρόπο τις δολοφονίες αυτών των τριών ανθρώπων. Όπως κάνατε με το Μάτι, όπως κάνατε με τη Μάνδρα, όπως κάνετε πολύ καιρό τώρα με νεκρούς», είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

Και ο Κ. Μπογδάνος… τον επιβεβαίωσε: «Μέσα σε 1,5 μήνα κορονοϊού είχαμε σχεδόν λιγότερες απώλειες από όσες είχατε στο Μάτι», είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ.

Χαστούκι στον Μπογδάνο από την «Καθημερινή»: Εκτός γραμμής

Κυβερνητικό παραπολιτικό σχόλιο για την τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, το οποίο λέει ότι ο πρώην δημοσιογράφος βρίσκεται «εκτός γραμμής» φιλοξένησε την Κυριακή η εφημερίδα «Καθημερινή»:

Εκτός γραμμής ο Μπογδάνος

Το έχουμε γράψει πολλάκις. Το Μαξίμου επενδύει στους ήπιους πολιτικούς τόνους και στην αντιπαράθεση εντός πλαισίου. Στην κυβερνώσα παράταξη δεν είναι όλοι σε αυτή τη γραμμή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος που σε τηλεοπτικό πάνελ υπέπεσε στο εξής μεγάλο ατόπημα: έκανε σύγκριση του αριθμού των νεκρών του κορωνοϊού με το Μάτι, λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τους… ίδιους σχεδόν νεκρούς με τον κορωνοϊό σε δύο ώρες στο Μάτι. Ευτυχώς παρενέβη ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Πιτταράς και προσπάθησε να επαναφέρει τον βουλευτή στην τάξη λέγοντας «να μην κάνουμε υπερβατικές συγκρίσεις».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter