Ο Μπογδάνος θέλει να σβήσει από τον χάρτη των ΜΜΕ την ΕΡΤ

Ο Μπογδάνος θέλει να σβήσει από τον χάρτη των ΜΜΕ την ΕΡΤ

Με τον τίτλο «Κλείστε την» κυκλοφορεί το νέο άρθρο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, το οποίο φυσικά και αναφέρεται στην ΕΡΤ. 

Σαμαρικότερος του Σαμαρά, λοιπόν, ο γνωστός για τις πολιτικές του πεποιθήσεις, δημοσιογράφος (;), με αφορμή το «μαύρο» της Νέας Δημοκρατίας στην ΕΡΤ, ξεδιπλώνει για άλλη μία φορά το ταλέντο του, εκτοξεύοντας μύδρους κατά της ύπαρξης της Δημόσιας Τηλεόρασης. 

Διαβάστε επίσης: «Κάψωσε» η ΝΔ με τον Πανούτσιο κι είπε να Πορτοσαλιαρίσει…

Υπερασπιζόμενος τον αγαπημένο του Αντώνη Σαμαρά και την κίνησή του να κλείσει τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συγχαίρει την απόφαση της αξιωματική αντιπολίτευσης αναφορικά με το εμπάργκο αλλά… δεν του φτάνει αυτό. «Καλό το εμπάργκο, λοιπόν, αλλά μεθαύριο κλείστε την κιόλας», γράφει χαρακτηριστικά στο άρθρο του και συνεχίζει:

«Το φασίζον κηφηναριό, οι τροτσκιστές που αμερικανοσταλίνεψαν, οι τύποι που έπιασαν την καλή διότι είπαν τον Σαμαρά “μαλάκα”, οι πασόκες που συρίζεψαν εν μια νυκτί, οι λαϊκοδεξιοί με τα ακριβά γούστα, οι αγαπητικές, οι μετρέσες και οι μορφονιοί, οι στρατιές συμβασιούχων και προμηθευτών και οι φουρνιές των νέων προσλήψεων που συγκροτούν έναν κομματικό στρατό γυρολόγων-προπαγανδιστών, όλο αυτό το συνονθήλευμα πρέπει να σβηστεί από τον χάρτη των ΜΜΕ. Κλείστε την».

Στη συνέχεια βέβαια, καθότι μεγαλόκαρδος γράφει πως, εντάξει μωρέ, τα μουσικά σύνολα και τα δορυφορικά προγράμματα ας μείνουν. 

«Δημόσια ραδιοτηλεόραση σαφώς και χρειάζεται. Τα μουσικά σύνολα δεν πρέπει να διακόψουν τη λειτουργία τους. Ούτε τα δορυφορικά προγράμματα. Πρέπει, όμως, να μπει ένα γενικό, προγραμματισμένο και συντεταγμένο λουκέτο στις περισσότερες διευθύνσεις και να καθαριστεί η κόπρος. Αυτό το πράγμα, κυρίως οι εκατοντάδες προσλήψεις της τελευταίας τετραετίας, δεν μπορεί να θεωρηθεί κανονικότητα, ούτε να συνεχιστεί. Δεν επιτρέπεται μαζί με το ρεύμα να πληρώνει ο Έλληνας τέτοιον απόπατο».

Διαβάστε επίσης: Η ΕΣΗΕΑ στέλνει τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Σωτήρη Καψώχα στο πειθαρχικό

Διαβάστε επίσης: Ο Σωτήρης Καψώχας απαντά στους επικριτές του: Παραδίδω την ταυτότητα μέλους της ΕΣΗΕΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter