Ο Μπογδάνος «ξαναχτυπά»: Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τι είπα

Ο Μπογδάνος «ξαναχτυπά»: Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τι είπα

Δεν καταλαβαίνει από… απολογίες και συγγνώμες ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος καθώς μετά την απίστευτη «χοντράδα» που είπε για τον Έλληνα πρωθυπουργό και τους «πρώην συντρόφους του που χτύπησαν τον Λουκά Παπαδήμο» τώρα ανοίγει κόντρα και με το ίδιο του το κανάλι.

Φαίνεται δεν του άρεσε η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, το οποίο ζήτησε συγγνώμη από τον Αλέξη Τσίπρα «για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές» του και με ανάρτησή του στο Facebook, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αφήνει αιχμές για τον σταθμό του Φαλήρου.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, όχι μόνο δεν πήρε πίσω αυτά που είπε στην εκπομπή του αλλά ανέφερε ότι: ««Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τι είπα. Είπα, λοιπόν, ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν “πρώην σύντροφοι” του Τσίπρα».

Προφανώς τα εισαγωγικά κάνουν τη διαφορά…

Ο Κ. Μπογδάνος είχε πει στον αέρα της εκπομπής του: «Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter