Ο Μπογδάνος ξαναχτυπά και «την πέφτει» στον Μοσκοβισί κατηγορώντας τον για την επίθεση στον ΣΚΑΪ

Ο Μπογδάνος ξαναχτυπά και «την πέφτει» στον Μοσκοβισί κατηγορώντας τον για την επίθεση στον ΣΚΑΪ

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, απάντησε μέσω twitter στον Γάλλο επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, νομίζοντας ότι.. του «έκανε τη μούρη κρέας».

Συγκεκριμένα ο Πιέρ Μοσκοβισί, καταδίκασε μέσω Twitter τη βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Η ελευθερία του Τύπου είναι ένας από τους πυλώνες της ευρωπαϊκής κοινωνίας” και ότι “κάθε επίθεση σε αυτόν είναι μία επίθεση κατά του τρόπου ζωής μας, των αρχών μας και των αξιών μας – μία επίθεση κατά όλων των Ευρωπαίων».

Ο Κωνσταντίνος λοιπόν, ως πνεύμα αντιλογίας δεν μπορούσε να αφήσει κάτι τέτοιο να πέσει κάτω καθώς όπως όλοι γνωρίζουν ο Μοσκοβισί είναι γνωστό τρομοκρατικό στοιχείο, ή μάλλον υποκινητής τέτοιων στοιχείων αφού όπως λέει ο δημοσιογράφος: «Είναι το χαϊδεμένο σας αφάν γκατέ, μέσω του ακροαριστερού τρομοκρατικού του βραχίονα, που είναι πραγματικά πίσω από αυτήν την επίθεση».  Και ο Μπογδάνος δεν το ανέχεται αυτό…

Το ακατάληπτο παραλήρημα του:

«Τι υποκρισία. Είναι το χαϊδεμένο σας ανφάν γκατέ, μέσω του ακροαριστερού τρομοκρατικού του βραχίονα, που είναι πραγματικά πίσω από αυτήν την επίθεση. Παρεμπιπτόντως, οποιοσδήποτε σεβασμός του οποίου απολαμβάνατε στην Ελλάδα έχει από καιρό μετατραπεί σε ανυποληψία. Η συμπόρευση με τους Ευρωπαίους τσαβιστές δεν θα σώσει την σοσιαλιστική σας καριέρα που καταρρέει».

https://www.facebook.com/604080396/posts/10161208040495397/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter