Ο Μπογδάνος ξεσπαθώνει κατά των εκπαιδευτικών και παίρνει την απάντησή του!

Ο Μπογδάνος ξεσπαθώνει κατά των εκπαιδευτικών και παίρνει την απάντησή του!

Για μια ακόμη φορά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος ξεσπαθώνει κατά των εργαζομένων και συγκεκριμένα κατά των εκπαιδευτικών.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραψε ειρωνικά στο Twitter: «Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τέσσερις Ντανιέλ Κον Μπεντίτ ελλαδικής παραγωγής, εμπρός-στο-δρόμο-που-χάραξε-ο-Μάης. Δεν δουλεύουν, πληρώνονται κανονικά όταν όλοι έχουμε περικοπές, και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι τώρα θα απεργήσουν. Είναι ζήτημα παράδοσης και ίματζ, αγώνα και ταξικής συνείδησης».

Στις νεοφιλελεύθερες και ακραίες εννοείται θέσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μπογδάνου για τους εκπαιδευτικούς που απεργούν απάντησε ο πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης μέσω Twitter αλλά και στο προσωπικό του blog:

«Γνωρίζαμε μέχρι τώρα πως είσαι εμπαθής απέναντι στους εκπαιδευτικούς, αλλά φαίνεται πως είσαι και άσχετος. Η φωτογραφία είναι από συνάντηση ΟΛΜΕ, με δύο αντιπροσώπους εκπαιδευτικών από Αργεντινή, με το μεταφραστή το 2012! Η δική σου δημοσιογραφία = fake news-δήθεν ΑΡΙΣΤΕΙΑ-ΝΔ».

«Όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς που λες πως δεν δουλεύουν, εντάσσεται στη δημοσιογραφία χοντρών ψεμάτων που την ξέρεις πολύ καλά. Είσαι πρωταθλητής σε αυτό, στο αναγνωρίζουμε. Τη δουλειά μας όμως την ξέρουν οι μαθητές μας γιατί είμαστε καθημερινά κοντά τους και την περίοδο αυτή», πρόσθεσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter