Ο Μπογδάνος «χτυπάει» Μητσοτάκη από… «δεξιά»: «Είστε καθεστώς – Σας πήρε είδηση και η Ευρώπη»

Ο Μπογδάνος «χτυπάει» Μητσοτάκη από… «δεξιά»: «Είστε καθεστώς – Σας πήρε είδηση και η Ευρώπη»

Οταν και οι εκ δεξιών της βλέπουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη σαν καθεστώς κάτι (πολύ) σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος γράφει στο Χ: «Είστε καθεστώς. Ελέγχετε το σύμπαν. Στήνετε και πληρώνετε ΜΜΕ, δίνετε οδηγίες και λίστες καλεσμένων απευθείας στους αρχισυντάκτες, κανονίζετε προσλήψεις και απολύσεις, ορίζετε την ειδησεογραφία».

Αναφερόμενος στο ψήφισμα-χαστούκι του Ευρωκοινοβουλίου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το Κράτος Δικαίου γράφει ότι «πλέον σας πήρε είδηση και η Ευρώπη».

Σε μια άλλη ανάρτηση βέβαια, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μας μπερδεύει αρκετά, συγκρίνοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Βίκτωρ Όρμπαν, με… φιλελεύθερους όρους. «Ο Μητσοτάκης για τους Ευρωπαίους μοιάζει πια με φιλελέ Ορμπάν», γράφει.

Αλλά προφανώς για να μην παρεξηγηθεί από το ακροδεξιό κοινό του, συμπληρώνει: «Όταν λέω Ορμπάν, εννοώ όπως τον βλέπουν οι προοδευτικοί, δηλαδή ως αυταρχικό ηγέτη. Όχι ως θερμό και ασυμβίβαστο πατριώτη».

Έχει πάντως ενδιαφέρον, ο άνθρωπος που έχει ταυτιστεί με την ακροδεξιά, μπαίνοντας και βγαίνοντας από ουκ ολίγα κόμματα στα δεξιά της ΝΔ, να βλέπει την κυβέρνηση Μητσοτάκη ως… καθεστώς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter