Ο Μποτρίνι αρνείται την καταγγελία για βασανιστήρια με καυτό λάδι στο εστιατόριο του στην Κέρκυρα: «Ηλιθιότητες και γελοιότητες» (Video)

Ο Μποτρίνι αρνείται την καταγγελία για βασανιστήρια με καυτό λάδι στο εστιατόριο του στην Κέρκυρα: «Ηλιθιότητες και γελοιότητες» (Video)

Την δική του εκδοχή και αρνούμενος τα πάντα, σχετικά με την καταγγελία του 19χρονου σπουδαστή μαγειρικής περί βασανισμού του στο εστιατόριό του δίνει ο βραβευμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι.

Ο γνωστός σεφ αρνείται κατηγορηματικά τα πάντα και φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίζει τα όσα καταγγέλλει ο 19χρονος, «ηλιθιότητες».

«Πρώτη φορά ακούω αυτά τα πράγματα, είναι γελοιότητες. Τις επόμενες μέρες φαντάζομαι θα μάθετε την αλήθεια γιατί νομίζω πως γύρω από αυτό υπάρχει ένας δόλος. Είναι ψέμα, σίγουρα τα δύο παιδιά ήρθαν σε διαπληκτισμό μεταξύ τους. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται γιατί ένας άνθρωπος αν δεν είναι ευχαριστημένος σε μια επιχείρηση σηκώνεται και φεύγει. Δεν είναι κανείς δεμένος με σκοινί ή με αλυσίδα στο πόδι. Αυτά είναι μεγάλες ηλιθιότητες γιατί ακούω πολύ χοντρά πράγματα. Προσεχώς θα φανεί η αλήθεια, είμαι πολύ σίγουρος για αυτό», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 19χρονος έχει υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Κέρκυρας, ενώ έχει ήδη εξεταστεί από Ιατροδικαστή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter